- 8 Ocak 2008
- 490
- 258
- 303
- 44
- Konu Sahibi tuana_tuana
-
ebrucum sen krem dışında bişiler yapıyo muydun? senin yolundan gidelim madem öyle:))
Zırr da kullanıyor aynı kremi ama ebrudaki etkileri göremiyor. tuana ne yaptı acaba? neden zırrınkiler de ebruninkiler gibi hızlı büyümedi. Hatta büyüyen de söndü gibime geliyor demişsinbu durum insanı kremi kullanıp kullanmamakta kararsızlığa sürüklüyor
Merabalar canlarım. Ben aranıza yeni katıldım ve bu kremi gerçekten merak ediyorum. hepinizin yazılarını yakından takip ediyorum. ayşegülbüşra teklifine evet diyorum. yani şuan ilk resmini görmek isterim. çünkü hem kendimle kıyaslamak istiyorum. küçük olduklarını düşünüyorum hem de gelişmeler çok çeşili şekillerde olabiliyo bu gelişmeyi görmek en güzeli. en kısa zamanda şu anki halinin resmini görmek isterim. Bende kısa zamanda başlamak istiyorum. Bakalım artık......
canım sen gönder bende sana göndericem aradaki farkı görelim bende krem kullanıyorum
birde bu arada, ben kreme başlamadan önce resmini çekicem, 1 ay dolunca yine, 2 ay dolunca v.s v.s görmek isteyen arkadaşlara mail atarım. daha aydınlatıcı olur inşallah.ben niye bu kadar heycanlıyım yaa
Merabalar canlarım. Ben aranıza yeni katıldım ve bu kremi gerçekten merak ediyorum. hepinizin yazılarını yakından takip ediyorum. ayşegülbüşra teklifine evet diyorum. yani şuan ilk resmini görmek isterim. çünkü hem kendimle kıyaslamak istiyorum. küçük olduklarını düşünüyorum hem de gelişmeler çok çeşili şekillerde olabiliyo bu gelişmeyi görmek en güzeli. en kısa zamanda şu anki halinin resmini görmek isterim. Bende kısa zamanda başlamak istiyorum. Bakalım artık......
kızlarr, sabah kalktığımda böyle daha bi dolgun hissettim göğüsleri, ölçtüm 84'ü zorluyooo. önceden hafif diyordum ama şimdi belirgin bi dolgunluk var alt kısmında.
annem tarafından da onaylandı tabi:) sanırım gece yapılan masajı uzun tutmalı.
75 beden sütyen aldım bugün, bir iki cm büyüse dolduracak pek sevindimmsırnaşık şey
2. kutuyu kesin alıyorum:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?