- Konu Sahibi tuana_tuana
-
canım kist hani doktorlarda söyler ya elinizle göğsünüzü muayene edin diye yani bizim masaj gibi bir yöntemle ..böylelikle içte gelişen ele gelen küçük sertlikler olursa doktora başvurun kontrol ettirin derler zaten biz kadınların belirli aralıklarla bazı testlere gitmemiz gerek özelikle evlendikten sonra smear testi , mamografi yada elle kontrol gibi bazı mühim testler yapılması gereklidir..
ama biz bazı yiyeceklere çok yüklendiğimiz ve kimyasal içerikli olabilicek kremleri yağları (fulirim,bonviva v.b) kullandığımız için hormon testleride gerekli bence düzenli olarak a.s.
canım ben haplara filan karşıyım haklısın ama kremden bahsediyoruz bilmiyorum ama ciltten emilimi oral yolla almaktan daha azdır gibi geldi bana ben de tabiki doğal dan yanayım ama burda rezene filan bir sürü östrojen seviyesini yükselticek gıdalardan fazlasıyla alınıyor dikkat edersen prof.dr. ibrahim saraçoğlu bile bu bitki karışımlarını hormon testleri yaptırıp ona göre veriyor sitesinden
yani anlatmak istediğim yiyecekleri masum göremeyiz hatta ciltten alınandan daha fazla risk taşıyabilir..
benim nacizhane fikrim bunlar...
bencede aslında doktora danışılmalı anlatılmalı kullanılan ürünler filan gösterilmeli en doğru yolu tabiki tıp hekimleri gösterir.
ama tabi ki türkiye de yaşıyoruz onlarda silikon en sağlıklısı diyolar ama ne kadar doğru tartışılır bence yerimseniben
sevgili mery ister mideden ister ciltten alınsın önemli olan vücuda alınması değil mi? Tıp hekimine danışmak gerçekten en ideal olanı. Bence kullanılması düşünülen hap kem her ne olursa olsun özellikleri print edilip bir doktora danışılmalı. Ve eğer bu ürün östrojen içeriyorsa danışmaya bile gerek yok.
Canım bence yanıltıcı olmamak lazım. Sen çok zayıfım demiştin bir yazıda 34-36 bedenim demişin ve hiç göğsün yok. Bence silikon taktırmak senin için tek çözüm. Hksızmıyım?
75 altı ölçüde ne krem ne başka şey işe yarar. Yoktan göğüs yaratmak imkansız.
NEZ SEN HANGİ YAGLA BÜYÜTTÜN ? bu arada arkadaşlar 2 kutu actibreast kullandım ama inanın göğüslerim dahada küçüldü :)) ters etki yaptı... su 8 bitkinin karışımı varmış robert bradford die biri bulmuş faydası varmış ama nerden buluruz ölçülerini nasıl temin ederiz bilemiyorum bilenler paylaşırsa sevinirim...
canım ben bonvıva dıye dogal bı yag var aktardan aldım onunla buyudu hemen hemen bı beden kadar yanı
haklısın tatımm zaten benimki sewiyomuş beni öle açıkladı
ben biraz daha büyük dursun istediğim için yoksa kocam bana öle diyecek boşarım yahuuu o önce kendi şeyine baksın töbe yarabbimmm töbeee yaniii laf edecek bi yönünü bende bulurum muhakkak yanına kalmaz :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?