- Konu Sahibi tuana_tuana
-
st herb ürünlerini kullanan oldu mu peki CADIARZU ?masaj konusuna gelince bugüne kadar nasıl yapıyodum, herkesin söyledği gibi, iki elimle göğsümü mıncıklıyodum birini saat yönünde birini saat yönünün tersinde, 8 çizer gibi yani. ama stherb'ün sitesinde masaj yapma videosunu izledim. çok daha eğlenceli geldi artık öyle yapıyorum:) anlatmak zor istersen bi incele. sitesine girip small göğüs ikonunu tıkla devamında görürsün.
yine de deniyim. parmak uçlarını göğsünün çevresinde dolaştırıyosun bir iki dakika sonra kremi sürüp resmen aşağıdan yukarı sağdan sola mıncıklıyosun. bu kadar. aslında ne şekil yapıldığının çok önemli olduğunu da düşünmüyorum. her yerde ayrı bi tarif. fazla takılmamak gerek. hepsini denedim hepsi de sertlik ve şekil yaratmada işe yarıyo.
masaj konusuna gelince bugüne kadar nasıl yapıyodum, herkesin söyledği gibi, iki elimle göğsümü mıncıklıyodum birini saat yönünde birini saat yönünün tersinde, 8 çizer gibi yani. ama stherb'ün sitesinde masaj yapma videosunu izledim. çok daha eğlenceli geldi artık öyle yapıyorum:) anlatmak zor istersen bi incele. sitesine girip small göğüs ikonunu tıkla devamında görürsün.
yine de deniyim. parmak uçlarını göğsünün çevresinde dolaştırıyosun bir iki dakika sonra kremi sürüp resmen aşağıdan yukarı sağdan sola mıncıklıyosun. bu kadar. aslında ne şekil yapıldığının çok önemli olduğunu da düşünmüyorum. her yerde ayrı bi tarif. fazla takılmamak gerek. hepsini denedim hepsi de sertlik ve şekil yaratmada işe yarıyo.
arkadaslar cok uzgunum. acti bende hic bi ise yaramadi. artik pes ettim. hic bi seyle ugrasmiycam. kucuk memisleri kabullenip boylece byuk memislilere bakakalicam senağlama o kadar cok umitlenmistim ki aktiye
sitesinde 2. kutudan sonra etki görmeyenlerin devam etmesine gerek yok diye bi ifade vardı, o yüzden aklında kalmasın, bir üçüncüyü alsan da işe yaramayacak.
ya ben 2. kutuyu çok düzenli kullanamadım ilki gibi. çok da salmadım. daha yeni yarıladı krem. bitmeden de bişi diyemiycem ama ben sawı da kullanıyorum etki görürsem açıkçası kreme değil sawa bağlarım ki baya bi sertlik var bikaç gündür. 3. kutuyu da almam kesinlikle bu paraya milim büyüme çookk çoook az.
tamam canım.
ya ben ne yapmaya karar verdim. benim bi göğsüm diğerine oranla biraz daha küçük. sawı zaten kullanıyorum. actinin etkisini görmek için, varsa eğer, bundan sonra kalan yarısını yalnızca küçük olan göğsüme sürücem. büyürse ne ala eşitlenmiş olur
Evet kremi piyasaya sürmelerinin birinci hedefi buydu zaten değil mi? Test etmek için oldukça mantıklı bi yol olur bu.
Çekici göğüsler...
Dolgun ve büyük göğüs her zaman hoş görünür. İnce bel, düz karın, yuvarlak hatlar hanımların hayalidir. Çünkü bu hatlar hanımları genç gösterir. Yaş ilerledikçe, vücudun heryerinde olduğu gibi göğüslerimizde de estetik açıdan birtakım olumsuzluklar başlar. Dolayısıyla göğüs bakımına dikkat etmeliyiz. Her hanım göğüslerinin normal ve de güzel olmasını ister. Aklınıza şu soru gelebilir normal göğüs nedir?
* İki göğüs ucu ve boyun çukuru arasına hayali bir çizgi çizin. Ortaya çıkan çizginin üç kenarı da eşit olmalı.
* İki göğüs ucu ve göbek arası yine hayali çizgilerle birleştiğinde ortaya çıkan bu çizginin yan kenarı eşit olmalı.
* Eğer bu iki madde de size uyuyuyorsa bu, göğüslerinizin dik ve dolgun olduğunu gösterir.
* Her kadının boyuna göre göğüs çevresi uygun olmalıdır. Aksi halde göğüs hoş olmaz. Bu ölçüler:
Boy.......Göğüs çevresi........Boy........Göğüs çevresi
1.50...........78cm.................1.65.............84cm
1.55...........80cm..................1.70............88cm
1.60...........82cm..................1.75............90cm
70,75,80,85 ölçüleri beden ile alakalı, göğüs altının çevresi,
A,B,C,D,FF ise memenin çıkıntı kısmının ölçüsü.
75B olan bir meme 80A olan memeden büyüktür.
merhaba kızlar uzun zamandır okuyorum yazılarınızı.Krem işe yarasa kullanacaktım.Gerçi bu zamana kadar o kadar çok şey kullandımki k.ü.ç,saw palmettodan, two point five kadar bir sürü adı aklıma gelmeyen şey.Hepsi geçici bir dolgunluk verdi.Geçnlerde güvendiğim bir eczaneden yeni bir şey alıyım dedim ve sordum ne önerirsiniz bayan çok açık sözlü bir şekilde sağolsun dediki satıyorum bunları ama geçici bir dolgunluk verir kalıcı değildir.
Alma sakın dedi.
ve sıkı durun bişey daha dedi; silikon tarihe karışacak dedi yakında bir firma dolgu maddesi çıkaracak ve enjektörle basit bir şekilde dolgu yapılacak dedi.Bekle hiçbişey kullanma dedi.
kendi göğüsleride küçüktü... Ayda bir uğrayacağım yanına...
merhaba kızlar uzun zamandır okuyorum yazılarınızı.Krem işe yarasa kullanacaktım.Gerçi bu zamana kadar o kadar çok şey kullandımki k.ü.ç,saw palmettodan, two point five kadar bir sürü adı aklıma gelmeyen şey.Hepsi geçici bir dolgunluk verdi.Geçnlerde güvendiğim bir eczaneden yeni bir şey alıyım dedim ve sordum ne önerirsiniz bayan çok açık sözlü bir şekilde sağolsun dediki satıyorum bunları ama geçici bir dolgunluk verir kalıcı değildir.
Alma sakın dedi.
ve sıkı durun bişey daha dedi; silikon tarihe karışacak dedi yakında bir firma dolgu maddesi çıkaracak ve enjektörle basit bir şekilde dolgu yapılacak dedi.Bekle hiçbişey kullanma dedi.
Alma sakın dedi.
karanfilsu arkadaşımıza bende katılıyorum sabırsızlığımdan duramıyorum sürekli birşeyler arıyorum ama bende okuduğum ve duyduğum kadarıyla böyle bir teknik yakında kalıca olarak gelicek çünki bu tekniğin başka bir şekli zaten uygulanıyo ama malesef kalıcılığı olmuyor vede işlem gören yerin iltihaplanması riski var ben bi doktorla görüşmeye gitmiştim silikonun dışında popo ve basen bölgesesinde yağ alarak göğüs bölgesine enjekte edebilindiğini söylemişti ama kalıcı olmuyo yağ belli bir zaman sonra gidiyo ayrıca sık uygulanması gerekiyo ve enjeksiyon bölgeleri bazen risk oluşturabilir demişti bunlarla uğraşacağına tek seferde silikon yaptır dedi hatta silikonlarıda gösterdi ayrıca basen ve popo bölgeme bakarak zaten sende o kadar yağ yok dedi arkadaşlar bide bu yeni teknik yani beklenilen teknik çokda deşifre edilmez bu işin ticari kaygısıda var çünki bu teknik bilir kişiler tarafından deşifre edilirse bir anda silikon operasyonları durur neden bu durumu engellesinlerki silikon yeni teknik gelene kadar devam etsin gelince diğeri zaten birileri tarafından denenecek ve o denemelerde beklenecek bakalım nedir ne değildir diye ama silikondan çok daha iyi bir şey olmalıki bu operasyonlar yapılma talebi görsün biraz sabır diyorum inanıyorumki göğüs büyütmekle ilgili çok daha yeni ve rahat şartlar oluşacaktır bizler bu zamanın gelmesini beklerken kendimize zarar verici sağlığımızı etkileyici şeyler yapmayalım işte bu yüzden saw la ilgili teredütlerim var ama hala araştırıyorum öpüyorum hepinizi önce sağlık lazım bize gerisi gelir zaten a.s
kıslar bayadır girmiyodum biliyorum ama hiç içimden gelmedi açıkçası. bende 2. kutu yarılandı ama aynen bende önemsemiyorum artık. geçenlerde seviniyodum ama üzerine regl olunca hayallerim bitti. krem ölesine canım istedikçe sürüyorum ve şunu söyleyebilirim 1-2 cmbüyücek diye bundan kesinlikle almayın. bi çok kişiyle beraber bu kanıya vardık sanırım. yukarıdaki yazıya göre benim daha çok fırın ekmek yemem lazım çünkü boy 1,74 ama göğüs ölçüm 79 du hala ölçmedim. ölçmek istemiyorum. doktora gitmeye karar verdim acaba gerçekten bi sorunmu var diye. benden bu kadar kıslar bu konu benim için kapanmıştır. verdiğim paraya acımıyorum keşke istediim gibi sonuç alabilseydim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?