- Emoji Skoru
- 258
- Puanlar
- 303
- Konu Sahibi tuana_tuana
-
kızlar ben asenanın oestro kremini 4 ay kullandım 200ytl biraz tuzlu yani onunla beraber küç,adaçayı rezene falan içiyordum 4cm. büyüme oldu şuan kremi haftada iki kez kullanıyorum korumak amaçlı
Tuana nerelerde? O da kullanmıştı, acaba onda durumlar ne?
Gerçi ebrucum da sen de hayalkırıklığınızı dile getirdiniz. Artık ona para vermek anlamsız. Ama çok ümitlenmiştik, keşke işe yarasaydı da 300-500 ytl verseydik, razıydım.
ama ben birde kremin yanında bir kaç gündür k.ü.ç de başladım ikisini birden kullanıyorum:sm_cool:belki daha hızlı etki eder dimi ama :teytey:
canim burdayim. takipteyim, tum yazilarinizi okuyorum ama inan o kadar kotuyum ki ne yazacagimi bilemiyorum, ben de 2. kutudayim. ama hala tik yok. sinir oluyorum. artik ne yapacagimi bilemiyorum. bosuna 2. kutuya da para vermis oldum. ama bitene kadar devam edicem, belki bi ise yarar diye. nasilsa yapicak baska bi sey yok
2. kutuyu alıp da kullanan bi tek ben varım sanırım ben de umutsuz ve mutsuzum:çok üzgünüm:
bi de para için azar işitince ayrıca huzursuzum:çok üzgünüm:
dolgunluktan öte hiçbi değişiklik yok onun da düzenli masaj yapmaktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum artık. yine de düzenli kullanmaya devam. 2. kutunun yarısından fazlası duruyo daha. offff
canım benim de ikinci kutu birde iki kutu arasında ara verdim birde sürmesiğim zaman larda oldu ama bitmesine 20 gün var sanırım ben saana kullanmıyorsan eger k.ü.ç. tavsiye ederim ben onuda bir haftadır kullanıyorum.evliler bilir hani emzirirken süt kanalların dolarken hissedersin ya öyle bir sey hıssediyorum ben :sm_cool: ve hassasiyett:teytey:
canim sanirim kuc te kremler de hep emzirmeden deforme olan goguslerde ise yariyor. ben yaklasik 6 ay boyunca kuc kullandim hic ise yaramadi.
canım öncelikle benim cephemdeki herşeyi doğru anlamışsın. ben o mesajda ayrıca saw palmetto ile ilgili açılan forumun özetini de sunmuştum. çok fazla kullanan olmadı. kullanan bir arkadaş benim gibi çok çabuk ve çok iyi etki gördüğünü söyledi, diğerleri -ki sanırım iki kişiydi, net birşey söylemedi zaten kıllanma mevzusundan dolayı o iki arkadaş da devam etmedi. diğer arkadaştan da bi daha hiç ses seda çıkmadı.
şimdi ben sabalı yeniden araştırıyorum. daha önce veganaturelden getirtmiştim ama postayla geleceği için ve bizimkiler anlayacağı için getirtmek istemiyorum. bi solgarda bi de gnc de var. gnc'deki daha ucuz olduğu için onu kullanayım diyorum da çok taktım içeriklerine.
solgarda, sabal ekstresi 330 mg sabal meyvesi tozu 220mg
gnc deki türünde, sabal meyvesi tozu var yalnızca 500 mg. acaba aynı etkiyi gösterir mi bilemdim.
benim kullandığım sırf sabal ekstresi 550 mg'dı. ay çok mu takıyorum bilemedim. şu an param yok. o yüzden gncdekini kullanayım yine ufak da olsa bi etki görürsem daha etkili gördüğümü kullanırım diye düşünüyorum???
canım hoş geldin aramıza
ben bu ürünü 2 sene önce kullanmıştım yalnızca bi kutu. o zaman bi yanlış anlama sonucu günde 6 tane içiydoum!!! ondan sanırım çok çabuk etki etti, 2-3 haftada belirgin gelişmeyi gördüm. yalnızca ben değil herkes gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?