- Konu Sahibi tuana_tuana
-
kızlar aklıma birşey geldi arkadaşım zamanında doktora gitmişti hormonlarında sorun vardı doktor hormon tedavisi için ilaç verdi size yemin ederim kızın 75 ken 85 oldular kendi gözlerimle gördüm şok oldum ama yaklaşık 6 yıl önceydi ve kız şuanda evli göremiyorum şehirdışında telide yok ama bulucam doktorada sormak lazım
bende zaten kullanın demiyorum sadece söylüyorum yazdığım önceki yazımdada doktora sormak lazım demiştim.düşündümde sanırım tüyleri için kullanıyordu ama bomba gibi olmuşlardı:)
evet bencede asında bi doktora gidip baktırsak bişeler olabilir banada çok diyen oldu git göster hormonla ilgil olabiliri diye çnkü benimkilerharbi yok:1no2:
kızlar aklıma birşey geldi arkadaşım zamanında doktora gitmişti hormonlarında sorun vardı doktor hormon tedavisi için ilaç verdi size yemin ederim kızın 75 ken 85 oldular kendi gözlerimle gördüm şok oldum ama yaklaşık 6 yıl önceydi ve kız şuanda evli göremiyorum şehirdışında telide yok ama bulucam doktorada sormak lazım
arkadaşlar biliyorum hepiniz bendeki gelişmeyi duyunca ümitlendiniz ama bu arda sizlerdede gelişmeler oluyo şunu da belirteyimki ben cumartesi gününden itibaren çok düzenli kullanamıyorum cuma akşamından itibaren burda sürekli deprem olduğu için herkes tedirgin durumda günde 1 kez ancak sürebiliyorum 3-5 dk. arayla 1-2 saat aryla filan sürekli sallanıyoruz ve bu psikolojiyle inanın bana ne krem aklıma geliyo ne göğüs ölçüm aklımda sürekli oğlum var ve bize bişey olur oda şans eseri kurtulurmu acaba kurtulursa bizsiz ne yapar diye düşünüyorum:çok üzgünüm::a015:
bitanem aklina kotu seler getirme ne olursun. isallah Yuce Rabbim hepimizi, seni de cocgunu da tum aileni de korur canim, aklina kotu seyler getirme ne olursun, cok uzuldum bebegim ya. senağlama
teşekkür ederim tatlım ama malesef insanın aklına geliyo ister istemez artık hepimiz bir bekleyiş içindeyiz daha büyük deprem için bir Allah'ın kuluda çıkıpta açıklama yapmıyo herkes diken üstünde çantalarımız falan hazır artık bekliyoz yapacak bişey yok diye düşünüyorum
arkadaşlar biliyorum hepiniz bendeki gelişmeyi duyunca ümitlendiniz ama bu arda sizlerdede gelişmeler oluyo şunu da belirteyimki ben cumartesi gününden itibaren çok düzenli kullanamıyorum cuma akşamından itibaren burda sürekli deprem olduğu için herkes tedirgin durumda günde 1 kez ancak sürebiliyorum 3-5 dk. arayla 1-2 saat aryla filan sürekli sallanıyoruz ve bu psikolojiyle inanın bana ne krem aklıma geliyo ne göğüs ölçüm aklımda sürekli oğlum var ve bize bişey olur oda şans eseri kurtulurmu acaba kurtulursa bizsiz ne yapar diye düşünüyorum:çok üzgünüm::a015:
kızlar ben 1 ay önce doktora gittim ve tahlil yaptırdım..ünv hastanesinde...pazartesi sonuçları doktora göstericem.sizleri mutlaka haberdar ederim canlarım:1hug:bu arada kremin etkisi hala geçmedi:dance:yaşasın ACTİBREAST:teytey:a.s.
ebrucum allah kolalık versin arkadaşlar söylencek herşeyi söylemiş. bu arada eğer okadar kötü bir durum yoksa kendinide ihmal etme bence boşa gitmesin okadar emeğin hevesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?