• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AÇÖ Kamu yönetimi okuyan ??

Sarikuzum

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.880
1.668
658
40
Bu sene açıkdan kamu yönetimine yazıldım bu bölümde okuyan arkadaşlarvarsa nerden başlıcam napıcam hangi ders beni zorlar bilemedim açıkcas ımafoldumben

matematigin kötüyse matematik zorlar.. onun dısında ve iktisat ve musahasebe epey zorlayan dersler..
cok calısırsan başarırsın tabi.

hergün 2saat çalışıyım diorum ama kitapları elime aldımnerden başlasam bilemedimki sadece testmi çözsem yada konumu okusam sendemi o bölümdesin

kitaptan en baştan başla konulara calısmaya.. sınava kdr kendıne plan yap..mesela 1 haftaya bir konu ver..konuları anlayarajk calıs.. netten yardım al..sesli anlatımlara bak.. her konu bitiminde soru çöz..
sınava dogru bilgiler silinmeye baslıcaktır.. tekrar edersn son 1 ay kala.. ve cıkmıs sorularıda cözüp güvenle girersen sınava basarırsın cnm ..bende kamudayım..

ben celal bayar üniv. yerel yönetimler mezunuyum aöf kamu bölümüne dikey geçiş yapıcam . 3.sınıftaki bütün dersler izaten görmüştüm pöffffff

Bende öyle düşünüyorum 2ünite 2ünite çalışıorum hergün son 2ay tekrar test yapıcam matematiktende videolara bakıorum başarmam lazım inanıyorum olcak allahın izniyle
bi forumda baktım öğretmenlik şansıda varmış doğruysa cok gzl olur

Bende öyle düşünüyorum 2ünite 2ünite çalışıorum hergün son 2ay tekrar test yapıcam matematiktende videolara bakıorum başarmam lazım inanıyorum olcak allahın izniyle
bi forumda baktım öğretmenlik şansıda varmış doğruysa cok gzl olur

ogretmenlık sansı oldugunu bılmıodum bu bolumun bu konuyu bıraz aydınlatabılırmısın ne ogretmenlıgı yapılabılıyor ve nasıl neler yapmak lazım bolumu bıtırdıkten sonra..

Back