• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler acnemax kullanan var mı? (sivilce kremi)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

haziran08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
286
11
118
İstanbul
Arkadaşlar acnemax kullanan varmı ? çok iddialı konuşuyorlar ama benim cildimde doğumdan sonra güneş lekeleri olmaya başladı beni rahatsız ediyor sivilce izleri oluşuyor çıkınca leke geçmiyor :( aydınlanmasını istiyorum cildimin tarifiniz varsa? veya acnemax işe yarıyorsa almak istiyorum...Yardım edin :(

Arkadaşlar acnemax kullanan varmı ? çok iddialı konuşuyorlar ama benim cildimde doğumdan sonra güneş lekeleri olmaya başladı beni rahatsız ediyor sivilce izleri oluşuyor çıkınca leke geçmiyor :( aydınlanmasını istiyorum cildimin tarifiniz varsa? veya acnemax işe yarıyorsa almak istiyorum...Yardım edin :(

ben de reklamlarda gördüm konu açacaktım baktım siz açmışsınız, kullanan varsa yorumunu paylaşsın gerçekten etkili midir

eczanelerde satılıyo mu bu ürün?yoksa sadece internetten mi sipariş verebiliriz. eczaneler daha iyi bilir aslında, satıyorlarsa onlara sormak lazım

eczanelerde satılıyo mu bu ürün?yoksa sadece internetten mi sipariş verebiliriz. eczaneler daha iyi bilir aslında, satıyorlarsa onlara sormak lazım

ben aldım cnm internetten sipariş verdim 8 saatte bi suruysun kokusu biraz kötü ama alıştım ilk gün sivilce kirariziklarını aZalttı guzel ürün tavsiye ederim internette 69 +10 milyon kargo telefon siparişnde 59 tl

canım kullanmaya devam ediyomusun memnun musun acaba benimde sivilce problemim var ufak tefet çıkıyo ama beyaz tenliyim kızarık duruyo :(

ben aldım cnm internetten sipariş verdim 8 saatte bi suruysun kokusu biraz kötü ama alıştım ilk gün sivilce kirariziklarını aZalttı guzel ürün tavsiye ederim internette 69 +10 milyon kargo telefon siparişnde 59 tl

sadece sivilce üzerine mi sürülüo yani aktif sivilce mi olması lazım yoksa çıkmamış deri altındaki sivilce ve yağlanmaya da etkilimi

Back
X