Sivilceli Ciltler acnelysenin biraktigi kahverengilikk lutfen yardimmmmmm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sadeceben61

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
7
0
6
35
İstanbul
50 gundur acnelyse kullaniyorum sivilcelerim gecti fakat sivilcelerin yerlerinde kahverengi lekeler kaldi hatta bazilari cukur seklinde derin izlerle belli oluyor gunese hic cikmadim bunlar duzelir mi dev etsem mi kreme napicam bilmiyorum

bence devam etme canım bende kullandım 1 ay ve yüzümde koyu lekeler kaldı.Şuan dermatoloğa gidiyorum kimyasal peeling sayesinde geçti çok az kaldı:50:

bence devam etme canım bende kullandım 1 ay ve yüzümde koyu lekeler kaldı.Şuan dermatoloğa gidiyorum kimyasal peeling sayesinde geçti çok az kaldı:50:
çok mu sürmüştünz acaba ne kadar süre ve sıklıkla kullandınz ben bacakalrıma kullandım batık lekelri için süper sonuç aldım yüzümede kullanmayı dusunuyorum ama böle seyler duyunce tedırgın oluyo ınsan.

çok mu sürmüştünz acaba ne kadar süre ve sıklıkla kullandınz ben bacakalrıma kullandım batık lekelri için süper sonuç aldım yüzümede kullanmayı dusunuyorum ama böle seyler duyunce tedırgın oluyo ınsan.

2 gün sürüp 3 gün dinlendiriyordum çok az sürüyordum ama leke kaldı güneşe hiç çıkmadığım halde :26:

2 gün sürüp 3 gün dinlendiriyordum çok az sürüyordum ama leke kaldı güneşe hiç çıkmadığım halde :26:

peki dedikleri kadar az mı surdunuz ne kdar sure kullandınz ve leker ne zamndr var hanı 1 hafta yada 2 hafta gbı bır surecsee belki gecer daha

Back
X