Lekeler, Çiller Acnelyse ve Imex günlüğüm

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Bir önceki konumda da bahsettiğim gibi bugün kremleri aldım. Buradan yüzümün bu kremleri kullanmadan önceki halini, kızarık ve soyulma aşamasındaki halini fotoğraflarla paylaşacağım kullanmak isteyenlere yardımcı olsun diye..

Yüzümün şimdiki hali..
$Fotoğraf1629.webp$Fotoğraf1630.webp

$Fotoğraf1633.webp

Umarım kremler fayda eder :6:
Sormak istediğim bir soru var lütfen cevaplarınızı esirgemeyin :1:
Şimdi ben Acnelyse'i gece süreceğim, sabah kalktığımda imex kremi süreceğim. Ama Bepanthol ve güneş kremi de sürmem gerekiyor. Tüm bu kremleri üst üste mi süreceğim, anlamadım. Eczaneye de sormayı unuttum, sizce bunları nasıl süreceğim? :55:

Dün Acnelyse'i sürüp yattım. Sürmedim de diyebilirim çünkü korkumdan o kadar az sürdüm ki :1: İlk günden bir mucize beklemek saçma olurdu tabii, sol yanağımda acıyan kapalı bir sivilce vardı sabah kalktığımda o artık yoktu.. :32: Yüzümü yıkayıp imex krem sürdüm. İlk günden bir şey söylemek ne kadar doğru olur bilemem ama alnımı kuruttu çok fazla. Kurak bölge toprakları gibi dolaştım bugün.
Bugün yatarken de süreceğim Acnelyse'i. Yazılanlara göre 2.günden itibaren üst deriyi yakıp soymaya başlıyor. Dün akşam sürdüğümden biraz daha fazla süreceğim bu kez. Gelişmeleri paylaşacağım tekrar, her ne kadar kendi kendime konuşuyor gibi olsam da :27: :16:

Sevgili günlük :27:
Bugün 2.gün. Ne biçim cildim varmış benim ya' dememeye çalışıyorum. Hiçbir etki yok ne kızarıklık ne soyulma. Tahminen yarın yani bayramın ilk günü olucak bunlar. Umarım fazla kızarmam :51:

Back
X