Merhaba arkadaşlar 1 haftadır acnelyse kullanıyorum. İlk 2 gün çok çok az kullandım 1 gün ara verdim. Sadece 1-2 gün soyuldu o da çok az. 4 gündür peş peşe kullanıyorum. Soyulmuyor bir etkisi de yok gibi geliyor. Doktorum bana nemlendirici üzerine sürmemi söyledi. Acaba ondan dolayı mı ? Soyulmaması normal mi ? Doktora danışmalı mıyım sizce
Merhaba arkadaşlar 1 haftadır acnelyse kullanıyorum. İlk 2 gün çok çok az kullandım 1 gün ara verdim. Sadece 1-2 gün soyuldu o da çok az. 4 gündür peş peşe kullanıyorum. Soyulmuyor bir etkisi de yok gibi geliyor. Doktorum bana nemlendirici üzerine sürmemi söyledi. Acaba ondan dolayı mı ? Soyulmaması normal mi ? Doktora danışmalı mıyım sizce
Bence acele etme canım, Acnelyse birkaç gün sonra etki ediyor diye hatırlıyorum ben. Ama sen niye bu mevsimde kullanıyorsun anlamadım? Bu tarz soyucu işlemler güneşli mevsimlerde yapılmaz çünkü
Yani çok az soyuyor bir azalma da Yok izlerde. 1 ay önce tetradox kullandım sivilcelerim bitti. Şimdi acnelyse ile Acnet kullanıyorum hiç bir değişiklik Yok. Ne yapmalıyım devam ediyim mi sizce
Aslına bakarsanız ben o yaldır yaldır soyulmaların bilinçsiz kullanımdan kaynaklandığını düşünüyorum siz doktor kontrolünde gayet bilinçli bi şekilde kullanmışsınız ve olması gereken de azar azar zamanla soyulma bence.