Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli CiltlerAcnelyse kullananlar yardımcı olun lütfen
3 gündür kremi her akşam sürüp 2 saat sonra yıkadım dün akşam yüzümde baya kozarıklık farkettim sürmediğim halde dudağım şişti şuan korkuyorum bu kızarıklıklar geçer mi acaba?
canım 2 gun once aynı ilacı ilaç mümessili bi abim onerdı. kendisi ve eşi de kullanıyor yuzunde hiç sivilce olmamasına ragmen yuzun guzelliği icin kullanıyolar. 0.5 liği önerdiler bana belki senin 0.1 likse dozun agır gelmis olabilir. onlarda yüzüme dokundugum anda dokuluyordu pul pul dedıler yuzu yeniliyormus onun için döküyormus ondan olabilir. bide yüzüne hic sabun degdırme aksam sur sabah duru suyla yıka nemlendirici sür
3 gündür kremi her akşam sürüp 2 saat sonra yıkadım dün akşam yüzümde baya kozarıklık farkettim sürmediğim halde dudağım şişti şuan korkuyorum bu kızarıklıklar geçer mi acaba?
kremi her gün kullanmak kimyasal tahrişe sebep oluyor,bu yüzden iki gün arayla kullanmalısın,tahrişin geçmesi için advantan kullanabilirsin çok iyi geliyor
akneli ciltler için ben doktor tavsiyesiyle almıştım ama doktora gitmeden de alabiliyorsun,alırsan her gün kullanma şimdiden uyarayım cildin tahriş olmasın 2-3 gün arayla sür çok az miktarda
akneli ciltler için ben doktor tavsiyesiyle almıştım ama doktora gitmeden de alabiliyorsun,alırsan her gün kullanma şimdiden uyarayım cildin tahriş olmasın 2-3 gün arayla sür çok az miktarda
acnelyse kremi her gün kullanmak cildinizi çok yorar, kullanırken dikkatli olmak ve cildi sürekli nemli tutmak gerek. madecassol ve bepantholü dönüşümlü kullanabilirsiniz. ben bir dönem bu şekilde kullanmıştım.