• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Acnelyse Krem

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Nitafeve

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
185
8
318
Merhabalar, yüzümde oluşan ve düzelmeyen sivilce izleri ve ardı arkası kesilmeyen sivilceler Roakutan'ı 5 sene içerisinde iki kür halinde kullanmama sebep olduktan sonra Kadınlarkullübü forumunda "Acnelyse Krem" dikkatimi çekti. Aslında sivilceler zaman zaman çıkıp geçiyorlardı ama izler iki yanağımda da bulunan izler, çukurlar da diyebiliriz asla geçmeyecek düşüncesi oluşturmuştu. O kadar fazla yazı okudum ki, yaklaşık bir hafta da araştırdım ve doktor olan arkadaşlarıma da sorarak Acnelyse Krem, Bepanthene, Bebak Acı Badem Krem aldım. Yazılan iyi ve kötü yorumlara aldırış etmeden cildimin hassas bir yapıya sahip olduğunu düşünerek kullanmaya başladım. Bütün kullanım önerilerini ve cildimin fazla kullanımdan ötürü tahriş olmamasını istediğimden minimum seviyede kullanmaya başladım.

1.GECE: Yatmadan Sebamed Clear Face Kompact Sabun ile yüzümü yıkadım, ardından bir leblebi büyüklüğünde sağ yanağıma, yine leblebi büyüklüğünde sol yanağıma çok ince bir tabaka halinde sürerek yattım, sabah kalktığımda sadece sivilcelerin söndüğünü altlarında bulunan şişliklerin indiğini fark ettim. Yine yüzümü Sebamed Clear Face Kompact Sabun ile yıkadım ve bir leblebi büyüklüğünde acı badem kremi, bir leblebi büyüklüğünde bepanthene'yi iyice karıştırdım ve yine sağ-sol yanağıma ve çeneme ince bir tabaka halinde sürdüm.

2.GECE: Yine yatmadan önce aynı işlemi uyguladım ve yattım, sabah yine aynı işlemi tekrarladım. İkinci gün biraz daha hafiflemişti yüzümde bulunan sivilceler. Bu arada belirtmeliyim, bende normalde çıkan sivilcelerin geçmesi en az bir ay sürer ve hiç bir şey etki etmez. Ama ne bir gerginlik ne de kızarıklık hissetmiyorum.

Bu gün 3. gün ve akşam aynı işlemi tekrarlayacağım ve gün gün buraya not edeceğim. Ama bu arada şunu fark ettim, sanırım cildim çok fazla hassas değil ki, bir çok insan ilk geceden sonra kızardığını, ve soyulduğunu yazmış. Bende bunların hiç birisi olmadı henüz. Aradaki fark için sonuçlarımı resim olarak da paylaşmayı düşünüyorum. :46:

Son düzenleme:
Dün gece sürmedi, ancak sabah uyandığımda hafif bir soyulma gördüm ama belli belirsiz bende gündüz evde olduğumdan gündüzde sürmeye karar verdim, şu an çok hafif bir yanma hissi var. Küre devam...

merhaba, konunun sıkı takipçisiyim. benim de çok sivilce lekem var, ben de artık acnelyse başlayacaktım ama şimdi mevsim yaza geldiği için vazgeçtim, kışın başlayacağım

arkadaşım bende aynı senin gibi kullanıyorum bu kremi :)

Bi önceki yorumunda yazdığım üzre sizinle acnelyse kremle ilgili ilişkimi anlatıyorum sevgili kk üyelerii :32:
acnelyse le 1 haftadır yoğun bir ilişkimiz var

ilk 2 gün akşam yatmadan önce yüzümü sebamed akneli ciltler için olan sabunuyla yıkadım üzerine bepanthen krem sürdüm o emilince sorunlu olan yanağıma bezelye tanesi kadar acnelyse krem sürdüm ve yedirdim, ertesi gün uyandığımda yüzümü tekrar sebamed sabunla yıkayıp bepanthen kremle nemlendirdim ve bu çok önemli dışarı çıkarken 50+ faktör güneş kremi sürüyorum güneş olsa da olmasa da. 2 günüm böyle geçti, tabi acnelyse kremle ilk defa reaksiyona giren cildim biraz kızardı hassaslaştı bunun üzerine

1 gece ara verdim

3. günüm sadece sebamed ve bepanthen le geçti yani
4. günün akşamı tekrar sebamed, bepanthen , acnelyse üçlüsü yaptım bu sefer cildim alıştığı için dozu biraz daha arttırdım, ve şuan o içi dolu aknelerimden eseer yok ve lekeleri acayip açıldı hemde 1 haftada şok oldum ve çok mutluyum, :) böyle 1 ay kullanırım ben sonuca bakıcam artık duruma göre akşamları bepanthen kremle seyreltip devamlı kullanada bilirim :8:

ilaca başlamadan evvel bepanthen krem ve yüksek koruma faktörlü güneş kreminizi temin etmeniz cildinizin tahrişine çok yardımcı olur, ilk kullanımda aman yandım ben bu ne hal diyip bırakmayın ben 1 haftada faydasını gördüm cildim temizleniyor resmen.. :27:
şiddetle tavsiye ederiimm :55:

bepanten krem tüylenme yapar :20: karışımı tüm yüzüne sürmek yerine sadece sivilcenin olduğu bölgeye sürmeni öneririm ... :34:

Arkadasim son durum ne ? Benim cildimde hic sivilce cikmazdi ama sikintidan dolayi 4 tane sivilcem var su an :'(

Ben de iki gun once surmeye basladim ,deli gibi soyuyor cildi :(

Arkadasim son durum ne ? Benim cildimde hic sivilce cikmazdi ama sikintidan dolayi 4 tane sivilcem var su an :'(

Ben de iki gun once surmeye basladim ,deli gibi soyuyor cildi :(

Şu an kilo vermemle birlikte iki ay boyunca aynı yöntemle kullandığım kremden aldığım sonuç lekeler açısından ve olan sivilceler açısından gayet güzeldi. Fakat dört sivilce için tavsiye etmiyorum. Ama onun için başka bir tavsiyem var. Tarçınlı bal birer kaşık koyarak gece yatmadan önce sivilcelerinin üzerine sürüyorsun ve gündüzde bir çorba kaşığı limona bir çay kaşığı tarçını karıştırıp sürüyorsun. Sonuç mükemmel anında iniyorlar. Yalnız limon ve tarçın sürdüğünde biraz yakabilir ama cildinde ki parlaklığa sen de inanamayacaksın. Ben bunu başka bir konu başlığında da paylaşmıştım. Doğal yöntemlerle ciltteki sivilceler diye. Sevgiyle kal...

Back
X