Lekeler, Çiller Acnelyse Etki Etmedi Yardım !!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Zeliss10

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
1
0
6
Balıkesir
Merhaba arkadaşlar iyi günler ben temmuz 4 den beri acnelyse kullanıyorum alnım sivilce izleriyle dolu burnumun etrafında bir kaç iz var fakat 2-3 günde burnumun etrafındakiler hemen soyuldu fakat 4 temmuzdan beri alnıma sürüyorum son 1 haftadır kalın bir tabaka ile sürüyorum geceleri hiç belirti yok hiç soyulma yanma yok her gece sürmeden önce sebamed ile yıkıyorum yardımlarınız için şimddiden teşekkürler :)

Merhaba arkadaşlar iyi günler ben temmuz 4 den beri acnelyse kullanıyorum alnım sivilce izleriyle dolu burnumun etrafında bir kaç iz var fakat 2-3 günde burnumun etrafındakiler hemen soyuldu fakat 4 temmuzdan beri alnıma sürüyorum son 1 haftadır kalın bir tabaka ile sürüyorum geceleri hiç belirti yok hiç soyulma yanma yok her gece sürmeden önce sebamed ile yıkıyorum yardımlarınız için şimddiden teşekkürler :)

aslında bu ilaç için ne kadar az sürülürse o kadar etkili olur diye okumuştum bi nohut tanesi kadarı tüm yüzüme sürdüm ikinci gün nasıl soyuldu 3. gece sürmeyeyim yanık olmasın dedim o derece bi kaç gün ara verdim tekrar başlıyorum.

sabah kalkınca yüzüne nemlendirici krem sürme o derinin atmasını engelliyor ben yalnızca dışarı çıkacağım zaman bi güneş kremi sürüyorum. Unutmadan su buharı tuttum yüzüme soyulmamış gibi görünen yerler bile kabardı ölü deri attı kendini bi dene istersen.

Back