Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben hamileyken yaptirmistim, cok arastirmistim sonunda yaptırmaya karar vermiştim.yine hamile olsam yine yaptiririm, toklukla açlık ayni gün olamaz ki, açlıkta sabah acken gidip sivi iciyorsunuz sonra bekleyip kan veriliyor.Ben 27. Haftadayım bugün itibariyle şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum. Açlık tokluk ölçtürücem. Bu açlık ve tokluğun aynı gün mü ölçülmesi gerekir yoksa bugün tokluk versem öbürgün de açlık versem olur mu?
Seker hastaligi gibi bir durumunuz varmi yoksa doktor dedi diyemi yaptiracaksiniz...? Seker yüklemesi çok önerilen bir sey degil hem anne hemde bebek için... Egerki kritik bir durumunuz yoksa tavsiye etmiyorum...
Aclik tokluk konusunda bisey diyemiyorum ben yaptirmamistim...![]()
Neden ama sabah aç gidip açlık versem. Sonra da yemek yiyip 1 saat sonra tokluk veremez miyim?Ben de hamileyim şuan 14+5 haftalık hamileyim henüz şeker yüklemesi söz konusu olmadı ama ben de yaptırmak istemiyorum normalde de beslenmeme dikkat ediyorum belli zamanı var sanırım yaptırmak için .eğer bazı bulguları vardır onları yaşarsam yükleme olmadan yaptirilabilecek şeyleri yaptırırım.
Açlığı tokluğu muhtemelen aynı gün yapmazlar zaten
Şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum o yüzden açlık tokluk baktırayım dedim. Öyle bir rahatsızlığım yok fakat doktor şeker yüklemesi yapalım dedi onu istemediğimden açlık tokluk şekerine batırıp az çok bilgi sahibi olabilirim diye düşündüm.Seker hastaligi gibi bir durumunuz varmi yoksa doktor dedi diyemi yaptiracaksiniz...? Seker yüklemesi çok önerilen bir sey degil hem anne hemde bebek için... Egerki kritik bir durumunuz yoksa tavsiye etmiyorum...
Aclik tokluk konusunda bisey diyemiyorum ben yaptirmamistim...![]()
Şeker yüklemesi mi yoksa açlık tokluk baktırmaya mi karar verdiniz anlamadım. Sabah aç gidip açlık verip sonrasında kahvaltı yapıp tokluk veremez miyim?merhaba ben hamileyken yaptirmistim, cok arastirmistim sonunda yaptırmaya karar vermiştim.yine hamile olsam yine yaptiririm, toklukla açlık ayni gün olamaz ki, açlıkta sabah acken gidip sivi iciyorsunuz sonra bekleyip kan veriliyor.
tokluk yaptirmistim ben. ogle yemeği sonrası 1 saat sonra hastaneye gidipsiviyi ictim, kan vermiştim. ayni gunde sonucu almistim.
Kandan sadece glukoz baktiricaksaniz. Sabah erkenden saglikocagi veya bir hastanede ac karniniza kan verip sonra yemek yiyip 1 saat sonra tok karnina kan verdiginiz de aclik tokluk seker sonucunuz cikar. Ben cuma saglik ocaginda sadece aclik kan sekerime baktirdim. Bugun sonucu cikmis 56. Cogu kisi dusuk dese de doktorum normal dedi.Ben 27. Haftadayım bugün itibariyle şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum. Açlık tokluk ölçtürücem. Bu açlık ve tokluğun aynı gün mü ölçülmesi gerekir yoksa bugün tokluk versem öbürgün de açlık versem olur mu?
Aslında hastaneyi arayıp bilgi almak en mantiklisiNeden ama sabah aç gidip açlık versem. Sonra da yemek yiyip 1 saat sonra tokluk veremez miyim?
Çarşamba gidicem mecbur gebelik takibi için o zaman mutlaka sorarım. TeşekkürlerAslında hastaneyi arayıp bilgi almak en mantiklisi
Seker yüklemesi ya acken veya tokken yapiliyor. Benim hastane ayni gun 2 kere yapmiyordu.zaten 1 gunde 2 kere seker mi alacaksiniz yanii.. Ben tokken yapilan seker yuklemesini yaptirmistim. O kadar cok hamileye yapiliyor ki..arastirip yaptirmaya karar vermistim..zaten ben de toklukta yapilan da seker cikmamisti. 1 kutu icecek verdiler 50 cc onu ictim herkes tadi kotu vs dedi.. hiç de kotu degildi. 1 dk da ictim hatta :)))Şeker yüklemesi mi yoksa açlık tokluk baktırmaya mi karar verdiniz anlamadım. Sabah aç gidip açlık verip sonrasında kahvaltı yapıp tokluk veremez miyim?
Canım şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum ben o yüzden bir açken kan verip şekerime baktırıcam bir de kahvaltı edip şekerime baktırıcam şekerim ne kadar yükselmiş diye. Bunu demek istedim.Seker yüklemesi ya acken veya tokken yapiliyor. Benim hastane ayni gun 2 kere yapmiyordu.zaten 1 gunde 2 kere seker mi alacaksiniz yanii.. Ben tokken yapilan seker yuklemesini yaptirmistim. O kadar cok hamileye yapiliyor ki..arastirip yaptirmaya karar vermistim..zaten ben de toklukta yapilan da seker cikmamisti. 1 kutu icecek verdiler 50 cc onu ictim herkes tadi kotu vs dedi.. hiç de kotu degildi. 1 dk da ictim hatta :)))