açlık otu kullanan var mı

KaPrisLiPazen

Guru
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
7.346
30.868
36
Kk da açlık otu diye bişey duydum mucivevi bir şekilde kilo verdiriyor ve ishal yapiormus ben emziriyorum ve diyet aslında hic yapmadım ama cok aşırı yemememe ragmen hala 6 aylık hamile gibi göbeğim var:KK43:( bu otu kullananlar varmi ve emzirenler kullanabilirmi tecrübelerinizi paylasirmisiniz

Emziren anneler bitki caylarini kullanamiyor canim direkt bebege gecer Allah korusun...

emzirirken sadece ihlamur ve rezene iciliyor oda belirli miktar coook degil....lutfen emzurirken farkli bitkiler tuketmeyin...

Çok teşekkür ederim arkadaşım bu konuda hiç bir bilgim yoktu ama simdiye kadar nanelimondan başka bir şey de icmedim o zaman ben bu otu erteleyecegm çok sagln cvbiniz için

Rica ederim canim, bebeginin emzirmenin tadini cikar...o büyüsun saglikla emzirme bitince sıkı bi diyete baslarsin canim....

şimdilik bol su ic hamur işini bile kessen bayagi kilo verirsin...

benim sütüm hic olmadi neler neler denedim sut olsun diye ama kismet iste nasip olmadi...sadece 40 gun bir ogun anne sutu verebildim kizima sonra kesildi oda olmadi...bu yuzden annelere tavsiyem hic kiloyu dert etmeyin emzirin..zaten emzirdikce kilolar gidiyor...saglikla büyütun çocuğunuzu.:KK66:))

Bende aslında oğlum emsin yeter dedim şükür simdiye kadar emdi inşallah daha da emer ama montuma giremeyince artık üzülmeye başladım araştırıyorum ama artık dediginiz gibi ertelemek daha mantıklı.cocugunuz ve sizin için sağlıklı günler inşallah

Arkadaşlar ben de açlık otu aldım geçen ctesi. İlk denemede 10-12 yapragı ılık suda demledim o şekilde içtim pek bir etkisi olmadı. Sonradan aynı miktarda açlık otunu çezvede kaynatıp da içtim. Kesinlikle işe yarıyor. Tuvalete rahat bir şekilde çıkıyorsun ve yediklerini bırakıp geliyorsun :))

Arkadaşlar ben de açlık otu aldım geçen ctesi. İlk denemede 10-12 yapragı ılık suda demledim o şekilde içtim pek bir etkisi olmadı. Sonradan aynı miktarda açlık otunu çezvede kaynatıp da içtim. Kesinlikle işe yarıyor. Tuvalete rahat bir şekilde çıkıyorsun ve yediklerini bırakıp geliyorsun :))
Hadi insallah faydasını görüp zatıflarsın benim zayıflama hayallerim suya düştü hamileymişim :))

Merhaba,
Ben 2 gündür kullanıyorum bağırsakları çok güzel çalıştırıyor hiç zorlandırmıyor. Yalnız bu sabah bişey farkettim dışkıda kanlı mukoza vardı :KK43: hemde azda değildi :KK43:
Başına böyle bişey gelen oldumu?

X