eyvallah
hiç sağlıklı değil,
Su kaybediyorsun zayıfladım sanma
Bari aleni ilan etme'cilerin hepsine eyvallah.
Da,
Arkadaşım bir insan bu kadar mı iradesiz olur!? Yok. Koca cips paketleriyle eve dönüp çikılataya doyduktan sonra rejim yeminleri ediyorum. Tamam aç kalmak matah birşey değil. Ama artık tıbben de desteklenen bir yöntem olduğunu da gözden kaçırmayalım. Aç kalmak vücudun restartı gibi. Bilimsel olarak vücuda sağladığı ispatlanmış yararlar bla bla demeyeceğim. Amacım sadece zayıflamak.
Ve anladım ki bunu tek başıma yapamayacağım. Bunu benimle beraber yürütecek birini arıyorum. Hergün sonunda tartının resmini çekip siteye yüklemeyi kabul eden biriyle ciddi düşünüyorum
Yok arkadaş çıkmazsa da tek başıma yapar en azından gaza gelip konu açtı gitti yine cips yiyor diye gülersiniz diye utancımdan beş kilo vermem de üç kilo veririm. Bir iki gün bekleyeceğim yarı yolda bırakacak resim paylaşmayacak kişiler mesaj atmasınzaten iradesizim bir de yarı yolda bırakılmakla baş edemem
Teşekkür ederimkayıtsız kalamayacağım kadar tatlı bir anlatım olmuş : )
bölüm editörü olarak , açılan konulara bakarım hep .... buna da bakıp geçecektim de ..geçemedim
şu an gebelik durumum var , yoksa senle ciddi düşünürtartı fotosu da koyardım da ... bende ki artış seni pek gaza getirmez
neyse ..demem o ki .. yılmadan devam et... açlıkla değil ama .... menü yazarsan günlük yorumlarım nacizane ... su kaybetmene ve sağlıksız işlere dalmana gönlüm razı gelmez ....
belki biliyorsundur cuma zayıflama grupları var .... grup halinde yarışılıp kilo veriliyor vs ...
bi bak istersen ....
Teşekkür ederim
Ablacım ona da baktım göz atmadım sanma. Yok efendim su çmeyen diskalfiye olur. Yok efendm iki gün yürümeyen kovulur falan. Benim çabuk enfeksiyon kapma meselem var. Dışardaki wc ler bana haram. İşyerimde, eve koşa koşa yetişip tualetimi yapacak kadar su içiyorum ancak
İşten zaten ellerim yerlere sürünerek gelip yemek yapıp oturmak hayaliyle geliyorum nasıl yürüyeyim?
Zaten aylarca aç kalmayacağız bir iki hafta diyelm. Allah afetsin siyasi sebeplerden dolayı ölüm orucuna balayanların haberleri hep dikkatimi çekerdi kaç kilo verdier acaba diyeBir de ben tecrübe edeyim. Hasılı editör ablacım legal gruplar bana haram.
-Editör olumsuz kanaat belirtti diye yazmaya çekinenler özele gelsin
:))))
ya bu açlık derken .... su ile mi yaşayacaksın ?
gel sen
1. ve 2. günler
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğle ton balıklı salata / yoğurt
Akşam 1 kase çorba / yoğurt
3. ve 4. günler
Sabah 1 meyve / süt ya da yoğurt
Öğle 4 köfte ya da köfte kadar et / salata
Akşam 2 tavuk but / salata
günde 3 lt su
2 kupa yeşil çay
Öğün aralarında 5 saate dikkat edilmeli ...
4 güncük benim gül hatrıma :)))) şu diyeti dene ... hatta bunu deneme de yoldaş bul ..
ama ekstra bi şey ekleme ... modifiye yapma
2 - 2.5 kilo 4 günde ....hiç fena değil bence
Hiç sorma hiç. Altı ayda 14 kilo aldım. 74 kiloyumArkadaşım kaç kilosun belkim arkadaş olurum sanaben çalışıyorum sürekli wc ye çıkmayım diye elimde şişe şişe gezip su içmiyorum . Artı evliyim çocuk var fazladan yürüyüşe de gidemiyorum . Senin anlayacağın eldeki imkanlarla zayıflamaya çalışıyorum ben de
Hiç sorma hiç. Altı ayda 14 kilo aldım. 74 kiloyumdolabımdaki hemen hemen hiçbir kıyaeti giyemiyorum. Çocuğum yok zaten zayıflayana kadar olmasın litfen bir de bu kilonun üstüne doğum kilosu taşıyamam -editör abla alınmasın-
iki yıldır bende de bi kilo artışı var anlayamadım gitti . diyet yapınca genelde duruyor yemeye başlayınca anında alır oldum . şu ara yerimde sayıyorum o da iyi diye bakıyorum artık
Eşlik edersen sevinirim
yarın yada ertesi gün farketmez sabah erkenden atarım fotosunu :) inşallah bu defa amacıma ulaşırım yeni yıla incecik girmek istiyorumO zaman sen koş ben sana yetişirim :) Bende altı aydır tarrılmıyordum evimde tartı olmadığından. Nalet kilolar sinsi sinsi tırmanmış gitmiş. Baskülüm yok yarın alacağım kabul, sabah tartılalım.
Yarın sabah yokum ertesi sabah dotosuyla sana katılırım. Yarın sabah için bişey söylemek gerekirse de bil ki büyük hissediyorum
bi ara bir ay kadar tartılmadım 3 kiko almışım o ayO zaman sen koş ben sana yetişirim :) Bende altı aydır tarrılmıyordum evimde tartı olmadığından. Nalet kilolar sinsi sinsi tırmanmış gitmiş. Baskülüm yok yarın alacağım kabul, sabah tartılalım.
Yarın sabah yokum ertesi sabah dotosuyla sana katılırım. Yarın sabah için bişey söylemek gerekirse de bil ki büyük hissediyorum
yarın yada ertesi gün farketmez sabah erkenden atarım fotosunu :) inşallah bu defa amacıma ulaşırım yeni yıla incecik girmek istiyorum
Tabi canım amacım doymak değil yemekten zevk almak zaten problem bu. Ama bu duygusal telkin olayı benim için fazla iyimser bir yaklaşım. Birazcık realistimdirdeDüşüncelerini degistir yani bilinçaltında olanları telkinler var araştır.. ( yaptigin duygusal acligini gidermek sen farkinda olmasanda tok olmana ragmen yiyorsun diye düşündüm)...sonra bak nasıl zayifliyorsun
oldu o zaman kaçtım ben malum sabah iş varBende bende. Sabah fotonu bekliyor olacağım
yeniden döndün mü bu yönteme topigin öksüz kalmışti :)Düşüncelerini degistir yani bilinçaltında olanları telkinler var araştır.. ( yaptigin duygusal acligini gidermek sen farkinda olmasanda tok olmana ragmen yiyorsun diye düşündüm)...sonra bak nasıl zayifliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?