Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BEN SAĞLIK KURUMUNDAYI EMLAYI KOLAYCA YAZDIRDIK BÜYÜK BİR SEVİNÇLE
EVE GİDİP DENEMEYE KOYULDUM
SADE OLARAK KREMİ SÜRDÜM YARIM SAAT BEKLEDİKTEN SONRA YIKAYIP
AĞDAYA BAŞLADIM AMA NE FAYDA HİÇ UYUŞTURMADI UYUŞTUĞUNU
SÖYLEYEN ARKADAŞLAR NE YER NE İÇERSİNİZ TENE GÖREMİ FARK EDİYOR BU?
Arkadaşım büyük ihtimalle yarım saat beklediğin için olmuştur..
Ben az önce bitirdim işlemi yerimseniben sürdükten sonra 1 saat 45 dk kadar bekledim, ilk kez sürdüğümde acaba acıycak mı die zar zor çektim, ama varya hiçbişey duymadım??Başkasına yapıomuşum gibi.. Süper bişeymiş yaa, bundan sonra hep kullanıcam.. Normalde sadece malum bölgenin ağdası 2 saat alırdı acıya acıya çekmekten, 1 saatte bitti bu defa.. hemde bacaklarımla birlikte! müthiş ya, bu kremi öneren bütün arkadaşlara teşekkürler.. :sm_cool:
SIRF ISRARLISIN DİYE GELECEK AY BİRKEZ DAHA DENİCEM
1 SAAT TUTUCAM AMA SERA NE BİLMİYOM TABİ ONU DA BELİRTİRSEN :)
ZATEN ÖNÜMÜZDEKİ AY BEKARKENKİ SON AĞDAM OLACAK
DEDİĞİN GİBİ OLURSA VALLA BÜTÜN BALAYI SANA DUA EDERİM :))))
arkadaslar peki bu krem sayesinde bikini bolgesini rahatca aldik diyelim.kremin etkisi 2 bucuk saat sonra filan geciyomus.acaba etkisi gectikten sonra acirsa ben dayanamam valla.canim cok narindir:bbo:
Selam Kizlar Serayla kapatiyorum diyorsunuz ama ben bu Seranin ne oldugunu cözemedim biri bana almancasini yazarmi yada resmini koyarmi...?
arkadaslar bu krem anestol tarzı bi ürün galiba bölgesel yüzeysel uyusukluk saglıyor.Ama gercekten pahalı anestol ondan cok daha ucuz.dövme yaptıranlar falanda kullanır bu kremi bişiy merak ettim ben sera film le nasıl kapatıyosunuz vajina nızı anlamadım. tarif edip el atsanız bide aydınlansak:roflol:
Valla ben direkt eskiden bebeklerin bezlerinin üzerine konulan muşamba gibi kapladım kendimi? tatlicadiarzu
Göbeemin altından başlayıııp, arkadan kalçama gelene kadar koydum, zaten tene de yapışıyo o sorun olmuyo.. Ama altına sıkı tutan bi iki çift çamaşır giyersen daha iyi olur, tam kapatır hava almaz.. şutarafagitti