Kızlar okulda hocamız bize anestezikleri anlatırken bahsetmişti emla'dan,hatta yanına bi de çam sakızı isterler demişti :) Ben de hep deneyeyim diyordum ama jiletle almak da kolayıma geldiğinden uğraşmak istemiyordum.Geçen gün forumunuzu dolaştım,nasıl olsa krem de elimin altında, bi deneyeyim diye cesarete geldim :) bendeki kökler asırlık olduğundan,alanın da maaşallahı var tabi;dağıldı gitti sağa sola,2 tüp kullandım.Kalın bi tabaka halinde sürmeniz lazım kremi,sonra da üzeri iyice kapanacak.Arkadaşlar altlar uyuşmadı dediği için altlardan başladım kremi sürmeye,üstlere biraz az oldu gibi oldu krem.Evde buzdolabı poşeti varmış,keserek açtım poşeti,kremin üzerine kapattım,3 kat da iç çamaşırı giydim.beklemeye başladım sonra,1.5 saat falan bekledim.Sizin daha önce de uyuşabilir,daha sonra da,aralarda kontrol edin cımbızla. Bir buçuk saat sonra cımbızla bi baktım ,sonuç sıfır acı :1shok: Altlar hiç acımadı ama kremi az sürdüğüm yerlerde biraz acıyı hissettim.Kızlar çok güzel bi duyguymuş,hem insan pırıl pırıl olunca daha da bi beğeniyo kendini :) Uyuşmadı bende diyen arkadaşlar için şunu söyleyebilirim,çoğunuz dişçiye gitmişsinizdir dişçide bi problem olmuyorsa bu kremde de %90 olmaz.Zamanlama hatanız olabilir,daha dikkatli ve sabırlı olun derim ben.Hepinize kolay gelsin kızlar,temizlik gibisi yok :dance::dance: