• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acısız ağda

Miltul

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
2
0
6
34
İstanbul
Öncelikle merhaba demek istiyorum ben yeniyim burda. Sırf bu soru için üye oldum, sanırım sizden küçüğüm 16 yaşındayım. Sorunum şu; benim bikini bölgemde tüy çıkmıyodu, 1 sene öncesi çıkmaya başladı. Ağda yapmak istedim ama benim canım çok tezdir bu yüzden jilete başladım, tabiki pişmanım. 1 senedir kullandım böyle ama artık gaza geldim ağda yapmak istiyorum ama jilet kullandığım için bi hayli korkuyorum. Bacaklarımı, koltukaltımı alıyorum ağdayla sorun yok. Ama bikini bölgesini bikez almayı denedim canım inanılmaz yandı. Annem ben alıyım diyo ama ben çok utangacım 6 yıldır annemin yanında üstümü değiştirmiyorum bile. Kuaföre hele hiç gidemem. Lütfen bi öneride bulunun. Sizler tecrübeli kadınlarsınız. :43:

Öncelikle merhaba demek istiyorum ben yeniyim burda. Sırf bu soru için üye oldum, sanırım sizden küçüğüm 16 yaşındayım. Sorunum şu; benim bikini bölgemde tüy çıkmıyodu, 1 sene öncesi çıkmaya başladı. Ağda yapmak istedim ama benim canım çok tezdir bu yüzden jilete başladım, tabiki pişmanım. 1 senedir kullandım böyle ama artık gaza geldim ağda yapmak istiyorum ama jilet kullandığım için bi hayli korkuyorum. Bacaklarımı, koltukaltımı alıyorum ağdayla sorun yok. Ama bikini bölgesini bikez almayı denedim canım inanılmaz yandı. Annem ben alıyım diyo ama ben çok utangacım 6 yıldır annemin yanında üstümü değiştirmiyorum bile. Kuaföre hele hiç gidemem. Lütfen bi öneride bulunun. Sizler tecrübeli kadınlarsınız. :43:

canım merhaba :) bence bu bolgeye sogutucu sprey sıkabılırsın ustune ama sadece sakın alt tarafa kadar sıkma uyusturur seni yada uyusturucu kremler oluyor onları surup bır uzmana gıdebılırsın yanı kuaforlerde ve guzellık merkezlerınde bu ısı 5 dk ıcınde bıtırıyorlar sakın kendın almaya kalkma cekemezsın cekersın mosmor olursun kan toplar benımd cıldım cok hassas cunku okuyunca kendımı gordum sende :1: dedıgım gıbı evde deneme kendın alabıldıgın yerlerını al ona bısey dıyemem ama en azından ozel bolgen ıcın kuafore gıdebılırsın eger utanıyorsanda emın ol gunde 20den fazla ınsanı alıyorlar ve onlarda bı bayan yada oturdugun yerden bıraz uzakta hıc gtmdıgın bı kuafore gıdıp aldır :1:

bana kalırsa annene aldır derim.annenden utanıyorsan başkasına zaten yaptırmazsın.ama yok olmaz dersende.ağdayı bir bezin üzerine koy ama öyle çok fazla koyma zor olur alman.bezin üzerine koy öyle al daha kolay olur.

bende tüy dökücüyle temizledim senelerce çok kötü oldu tabii.emla pahalı bir krem diye duydum. bu yüzden başka bir krem kullandım acıyı azaltıyor az da olsa. sayesinde kendim ağda yapabiliyorum

canım merhaba :) bence bu bolgeye sogutucu sprey sıkabılırsın ustune ama sadece sakın alt tarafa kadar sıkma uyusturur seni yada uyusturucu kremler oluyor onları surup bır uzmana gıdebılırsın yanı kuaforlerde ve guzellık merkezlerınde bu ısı 5 dk ıcınde bıtırıyorlar sakın kendın almaya kalkma cekemezsın cekersın mosmor olursun kan toplar benımd cıldım cok hassas cunku okuyunca kendımı gordum sende :KK1: dedıgım gıbı evde deneme kendın alabıldıgın yerlerını al ona bısey dıyemem ama en azından ozel bolgen ıcın kuafore gıdebılırsın eger utanıyorsanda emın ol gunde 20den fazla ınsanı alıyorlar ve onlarda bı bayan yada oturdugun yerden bıraz uzakta hıc gtmdıgın bı kuafore gıdıp aldır :KK1:
Kesinlikle, git Dr.dermisss uyuşturucu krem al kullan hiç birşey hissetmezsin

Back