acısız ağda........

başlığı okuyunca hemencecik damladım bende şu emlayı en kısa zmnda kullanıp kendimi kuaförceğzimin ellerine teslim edicem kendim alamam biraz azalsın evde devam ederim lazer istiyodm ama acısını bildiğimden bidaha korkuyoruum

lazere kökten çözm diolar ama acısı olduqunu bilmiodum :26:

Vallahi denemedğim ilaç kalmadı hiçbiri fayda etmedi.Emla , anestol ixylocaine hepsini bir umutla aldım.Ama sonuç hüsranla bitti

Anestol bende işe yaradı . İlk başta kuaförde aldım çok canım acıdı ama 2.evde kendim yaptım daha rahat ve acısız oldu :))

bu günkü ağda maceramı görseniz gülmekten ölürdünüz normalde kuaföre gidiyorum 10 dkda her yeri hallediyo. bu sefer kendim yapayım dedim demez olaydım ağdayla başladım baktım yemiyo eldivenle sonlandırdım olayı ama canımdan can gitti sonuç çok güzel oldu gerçi şu bahsettiğiniz emla kreminden alıyorum hemen

Merhaba daha 13 yaşımdayım ağdadan çok korkuyorum annemin yardımıyla almıştık 5 kez falan ama bayadır yapamıyoruz çok korkuyorum arkadaşımla kuaföre gitmeyi düşünüyoruz da çok korkuyor ve utanıyorum gidenler tavsiye verebilir mi ?

ablam arkadaşını da temiz hijyenik bir yer git yaptır

ablam arkadaşını da temiz hijyenik bir yer git yaptır
Annemin bildiği bi yer varmış tanıdığımız gitmiş iyi bi yermiş falan ama en çok da acıdan korkuyorum :\
Ne kadar acır ki kuaförde? Bir de utanıyorum yani öyle bi an açınca ıyy :\ Çok acır mıı ? :18:

ablam daha iyi ya annenin bildiği yer olması daha iyi daha önce yaptım demişin acı çok az olur bu arada utanmana gerek yok kuafödeki kadın sadece işini yapıyor 5 dakika ancak sürer

bu arada özel mesaj attım

Evet mesajını aldım da bizde messenger kurulmuyor arkadaşımla konuşmanızı sağlayacağım .s Daha önce yaptık deidğim 8 ay önce
Bu arada mesaj atamıyorum daha yeniyim diye

Evet mesajını aldım da bizde messenger kurulmuyor arkadaşımla konuşmanızı sağlayacağım .s Daha önce yaptık deidğim 8 ay önce
Bu arada mesaj atamıyorum daha yeniyim diye

anladım o zaman aklına geleni maillede atabilrisin

Bugün gittik kuaföre. İlk arkadaşımı hallettiler. Sonra ben girdim. Ellerimle yüzümü bi kapattım. Terledim bile kapatmaktan :) Bağırmadım ağlamadım. Ama 8 aydır alınmıyor diye sanırım.. Köklerim güçlenmiş olmalı. Bir de zaten bayağı gür . Kıllı bi yapım var bile diyebilirim. Saçlarımdan da biraz anlaşılıyor MAŞALLAH. :)
İşte . Dediki ayda bir gelsen çok daha az acıcak. Bu uzun diye acıdı falan dedi. (her ne kada kessem de ) İşte sonra dedi buna büüyükler bile dayanamıyor bu en zoruydu şu an . Gerçekten tebrik ederim seni falan dedi. Anneme de söyledi annem bana elbise alcak fhdjhnkdf Aferin dedi annem de :124: :128:
Ama üstleri gerçekten acıdı...
Hem de çok . :26:

Son düzenleme:
yaptıkça azalır seyrelir
canım seni kutlarım öncelikle .kıl kökleri güçlü olduğu için acımıştır birde o kadar uzatma ve ayda bir git alış agdaya bir alışırsan yaptıkça azalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…