Acısıyla tatlısıyla her türlü sohbete ve paylaşıma açık olan hanımlar buyrun :)

sarhoşun biri bir kızcağıza bir şeyler yapıyodu gördüm deliye döndüm çantamı gerizekalının kafasına bir indirdim. Sapık seni dedim. minibüsten bunu aşağı attılar nerdeyse linç edeceklerdi.
Ama kızın hiç sesi çıkmadı ona delirmiştim.

ayana
ohhhh...ellerine sağlık iyi yapmışsın. benden 10 üstünden 100 puan aldın o kız utancından belki bi şey diyememiştir. bazen tacize uğrayana halk tip tip bakar rencide eder. bu yüzden sesini çıkarmaya utanmış olabilir. yaşı küçükmüydü kızın genel de yeni yetişme çağındaki çekingen kız çocuklarına yaparlar bunu.

lise forması vardı ama kaç yaşındaydı bilemiyorum. ama 15 - 18 arasındadır.

lise forması vardı ama kaç yaşındaydı bilemiyorum. ama 15 - 18 arasındadır.

tam tahmin ettiğim gibi o yaşlarda zaten içine kapanıklık olur. gelişim çağı. çocuğu hayata karşı cesaret vermekle anne baba uğraşıyor sapıklarda, toplum içinde korku duygusu yaşatıyor çocuğa. elalem ne der....sözün bittiği nokta...ne derse ne der bana ne.... sapığa hiçte yem olamam..kızım kendini hep kendini savun diye kız çocuğuna telkin vermek lazım...

bunu çocuklukta öğretmek lazım

birisi senin şurana şurana dokunmaya çalıştığında olabildiğince bağır sakın korkma şeklinde eğitim vermek gerek

bunu çocuklukta öğretmek lazım

birisi senin şurana şurana dokunmaya çalıştığında olabildiğince bağır sakın korkma şeklinde eğitim vermek gerek

ağzına sağlık tam annem gibi söyledin. çocuğa cesaret duygusu aşılanmalı sonra benim gibi anne ve babasına ileriki yaşlarında bolca dua eder. benim çocuğum olursa allah banada nasip ederse savunma kurslarına göndericem. zaman ve insanlar eskisi gibi değil helede metropol istanbulda kimin eli kimin cebinde belli değil.allaha emanet yaşıyoruz...

ben aöf eskişehir anadolu işletmeyi okuyorum 3. sınıftayım. ne güzel sabah sınava giderken metrobüste sardalye konservesi gibi gidiyorum geliyorum ne var ne güzel

metrobüs durakta duruyor ben ne hikmetse hep kapı ağzına denk düşüyorum. kapıyla beraber açılıp kapıyla beraber kapanıyorum

metrobüsten indim sınav yerine gidecem aynen böyleyim

valla sınav sabahı istanbulda millet böyle oluyor

kız gece gece yorumlarınla güldürdün beni

savunma sanatı biraz boş geliyo çünkü bu manyakların elinde ya bıçak oluyo ya da başka birşey
o yüzden bağırmak daha sağlıklı

savunma sanatı biraz boş geliyo çünkü bu manyakların elinde ya bıçak oluyo ya da başka birşey
o yüzden bağırmak daha sağlıklı

tabi ses elden daha uzaklara ulaşır. muhakkak bi duyan olur. yeterki çocuğa bu cesareti aşılamak. bizim burda ilk okulu bitirene kadar anneler çocuklarını okula bizzat kendileri götürüyor. var bildikleri bi şey ki böyle davranıyor aileler.

kıyametten kurtulmak için sağa sola kaçıyorlar. kaçıcağınıza iki rekat namaz kılında belki cennete gidersiniz. şirinceden tv de canlı yayın yapıyorlar buz gibi havada çadır kuramamışlar ısınmak için ateş yakacaklarmış. üşütüp motoru bozunda tuvaletin kısıtlı olduğu kalabalık yerde kıyamet nasıl olur görün.

o kadar kişi için WC de bulunmaz altlarına bırakırlar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…