- 19 Şubat 2012
- 5.211
- 596
-
- Konu Sahibi cevapveriyorum
normalde sakinim içime kapanığım ammaaaaa...işin içinde benim bedenim beni rahatsız edecek bi durumla karşılaşmayı bırak sezinlersem bile çirkef çamur berbat saldırgan bir pislik olur korurum evelallah kendimi. merak etmeyin asayiş berkemal...zaten böyle olmazsak istanbulda harcarlar adamı....
kızlar bende çıkıyorum
iyi geceler hepinize
ayanasarhoşun biri bir kızcağıza bir şeyler yapıyodu gördüm deliye döndüm çantamı gerizekalının kafasına bir indirdim. Sapık seni dedim. minibüsten bunu aşağı attılar nerdeyse linç edeceklerdi.
Ama kızın hiç sesi çıkmadı ona delirmiştim.
ayana
ohhhh...ellerine sağlık iyi yapmışsın. benden 10 üstünden 100 puan aldıno kız utancından belki bi şey diyememiştir. bazen tacize uğrayana halk tip tip bakar rencide eder. bu yüzden sesini çıkarmaya utanmış olabilir. yaşı küçükmüydü kızın genel de yeni yetişme çağındaki çekingen kız çocuklarına yaparlar bunu.
ayana kelimesinin bi manası yok yaa.yazarken yanlış bastım galiba
lise forması vardı ama kaç yaşındaydı bilemiyorum. ama 15 - 18 arasındadır.
tam tahmin ettiğim gibi o yaşlarda zaten içine kapanıklık olur. gelişim çağı. çocuğu hayata karşı cesaret vermekle anne baba uğraşıyor sapıklarda, toplum içinde korku duygusu yaşatıyor çocuğa. elalem ne der....sözün bittiği nokta...ne derse ne der bana ne.... sapığa hiçte yem olamam..kızım kendini hep kendini savun diye kız çocuğuna telkin vermek lazım...
bunu çocuklukta öğretmek lazım
birisi senin şurana şurana dokunmaya çalıştığında olabildiğince bağır sakın korkma şeklinde eğitim vermek gerek
ben aöf eskişehir anadolu işletmeyi okuyorum 3. sınıftayım. ne güzel sabah sınava giderken metrobüste sardalye konservesi gibi gidiyorum geliyorum ne var ne güzel
metrobüs durakta duruyor ben ne hikmetse hep kapı ağzına denk düşüyorum. kapıyla beraber açılıp kapıyla beraber kapanıyorum
metrobüsten indim sınav yerine gidecem aynen böyleyim
valla sınav sabahı istanbulda millet böyle oluyor
ağzına sağlık tam annem gibi söyledin. çocuğa cesaret duygusu aşılanmalı sonra benim gibi anne ve babasına ileriki yaşlarında bolca dua eder. benim çocuğum olursa allah banada nasip ederse savunma kurslarına göndericem. zaman ve insanlar eskisi gibi değil helede metropol istanbulda kimin eli kimin cebinde belli değil.allaha emanet yaşıyoruz...
bizim burda da 2 eylül kampüsüne giden bir otobüs var
o da öyle tıklım tıklım oluyordu her sabah
savunma sanatı biraz boş geliyo çünkü bu manyakların elinde ya bıçak oluyo ya da başka birşey
o yüzden bağırmak daha sağlıklı
o 2 eylül kampüsüne giden dolmusların otobüslerin en güzel zamanı bence konserlere giderken ve dönerken tam şenlik oluo he
o 2 eylül kampüsüne giden dolmusların otobüslerin en güzel zamanı bence konserlere giderken ve dönerken tam şenlik oluo he
kızlar 21 aralık ilk 1 saat geçti istanbulda bi nane olmadı sizin oralarda bi nane varmı
kıyametten kurtulmak için sağa sola kaçıyorlar. kaçıcağınıza iki rekat namaz kılında belki cennete gidersiniz. şirinceden tv de canlı yayın yapıyorlar buz gibi havada çadır kuramamışlar ısınmak için ateş yakacaklarmış. üşütüp motoru bozunda tuvaletin kısıtlı olduğu kalabalık yerde kıyamet nasıl olur görün.