• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACISI OLAN INSANLARA SAYGI!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.211
498
Böyle bir konu açtığım için ban landim. Neden? Bu da benim fikrim değil mi? Ne alaka konu dışı yazmış mune? Konu açan benim ne alaka konu dışı mune?
Kızın birisi yazmış babam öldü canim yanıyor rüyamda gördüm mesaj veriyor diye onu destekledi m diye bana özelden mesaj yazıp engelleyen tipler dolu!!! Onları da bul insanı kisjirtip engelledi diyw el atan onlara da mune!
Benim kardeşim gitmiş her bir hucrem yanıyor. Saygı be acik var saygı! O babası ölen zavallı kıza da saygı.
ACISI OLANA SAYGI !! BİN KEZ DIYORUM hiç dilemiyor um ama umarım en caninizi toprağa vermezsin uz böyle bi an yaşarsınız anlarsınız beni!
Hadi şimdi engelle ban la hatta siteden sil. Allah var sonuna dek ACISI OLANA SAYGIIIII

nur35nur,
fevriliğinizi yaşadığınız acılara veriyorum, şu sitede acı yaşamamış insan sayısı belki de bir elin parmaklarını geçmez, acıdan anlamıyorum mu sanıyorsunuz? Tam 9 yaşındaydım kardeşim kollarımda son nefesini verirken, ben çocuktum acımsa dağ gibi, üzüntüden saçlarım döküldü, geceleri rüyama gelip oynamak isteyen kardeşime git diye bağırdığım için vicdan azabı çekerdim, uyursam rüyama gelecek ben de onu çok sevdiğim halde git diyeceğim için geceleri uyuyamadım yıllarca, kardeşim öldükten sonra evlat acısı nedir her gece nefesimizi dinleyen annemin gözlerinde gördüm, ölüm acısı nedir bilirim babam da öldü çünkü, Hem de kalp, diyabet, tansiyon gibi bir hastalığı yokken bir gün grip oldu, biraz sesi kısıldı biraz öksürdü, sonra bir telefon baban hastanede herşey hazırlıklı ol dediler, yarım saat geçti geçmedi kapımda araba, anlamıştım babam ölmüştü çünkü ne zaman bir canımı yitirsem kapımıza araba gelirdi.

Yaşayanlardan çok daha fazlası toprak altında sevdiklerimin, benim gibi nicesi var sitede, anne, baba, kardeş, en acılı olanlarsa evladını elleriyle gömen anneler, siz bana fevaran ederken, ben size bu yazıyı yazarken kaç evde acı yaşanıyor bilmiyoruz, kaç anne çocuğu için feryat ediyor, kaç evlat babası için ağlıyor, kaç kardeş toprağa veriliyor bilmiyoruz, kimseye acı dilemeyin, acınız olsa canınız yansa bile.

Acıya saygısızlık yapıldıysa rapor edersiniz ama konular, yapılan yorumlar veya üyelerle ilgili konu açamazsınız zira yasak, tartışma çıkmasından başka bir işe yaramıyor çünkü, kurallara uymamışsanız evet banlanırsınız konunuz da kapatılır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back