acımasız diş doktorlarından çekenler

55divane

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2013
194
1
0
İstanbul
Sorunumun konusunu tam olarak bulamadım o yüzden bu bölüme açtım konuyu. O bakımdan yetkililer kızmayın... :18:

Geçen gün devletin diş hastahanesine gittim. Sıradan bir doktordan randevu verdiler. Sıram geldi doktor şikayetimi sordu. Arka kök dişimin kenarı çürümeye durmuştu rahatsız olduğumu bu dişe ne gerekiyor diye doktora sordum. O sırada ağızımdaki bütün dişlere baktı diğer dişlerim ile ilgilendi. Ben ısrarla o dişin üzerine yoğunlaştım şuanlık şikayetim o diye. Kendi kendine ben buradan bütün dişlerini görüyorum falan gibi sözler söyledi ukalaca... neyse sustum. Yine kendi kafasından iki dolgun var .. orada burada çürük var. şimdilik dişlerini temizleyeceğim falan gibi şeyler dedi. Ben ona dişimi temizle demedim bişey istemedim. Öyle sinirlerim bozuldu ki anlatamam.
O an hızlıca düşünmek zorunda kaldım acaba temiz dişlerle çalışmak istediği için mi bu tarz davrandı diye. Resmen işkence çektire çektire dişlerimi temizledi... Dayanmaya çalışıyorum yok olmuyor resmen diş etlerimi kazıyor. O kadar el kol hareketi yaptım bıraksın diye resmen ter su içinde kaldım zırladım falan nafiye... Doktor "seni duymuyorum duymuyorum" gibi espiriler yapmaya başladı. İşi bitene kadar tükürtmedi bile. Gerizekalı doktor.. :41:

Sonra kendi kafasından randevu verdi bana. Diş temizliği bitince dolguma geçicek diye düşündüm. Gerçi allahtan geçmedi canım acısa bile durmazdı o işkence çektirip dururdu anca... uğuşmadı desem bile inanmazdı. Sonra çıktım wcye gittim o sırada kendi kendime söylenip duruyorum diş etlerimden kanlar akıyor. diş minelerim zedelendi küçüldü zaten o kadar sağlıklı değil ön diş minelerim. Ben oraya dişlerimi temizletmek için gitsem hadi neyse ama benim şikayetim farklıydı o ne yaptı. Oradaki bi bayan sordu durumumu. Benim halen aklımda bir dahakine geldiğimde başka doktora gitmek var... Oradaki bayan demesin mi? "Diş temizliğinden daha çok puan alıyorlar bütün doktorlar diş temizliği derdinde, 3 ay yada 6 ay geçene kadar ondan başka doktora muayene olamazsın" diye. Doktor kendiliğinden randevu verdi ya randevuya gitmezsem bekleme süresini geçmeden doktorumu değişemiyormuşum. :44:

Arkadaşlar bu doğru mu? Bence hastalık haklarına göre doğru olamaz. Bu konuda bilgisi olan var mı? :31:

valla canım bilmiyorum ki anlattığın sistem saçma geldi, başka dr ye gidemezsin falan... bence kendi aile hekiminize danış onlar biliyordur hastane prosüdürlerini herhalde

Son düzenleme:
geçen özel bi diş hastanesine oğlum dişlerini göstermeye gittik, zaten endişeliydim oğlum için, bizi ikna edip hepimizin diş rontgenini çektiler, sonradan çok salak hissettim kendimi neden boşuboşuna radyasyon aldıkki biz diye, cevabını bulabilmiş değilim:27::27:

devlet hastanesi olduğundan öyle bekleme süresi varmış diye duydum ama ne kadar yanlış bilmiyorum. Bence de saçma.. hasta hakları denen bişey var. zaten randevumun da günü geçti. Özel muayene para ile olduğu için ancak orada tedavi olabilirmişim 6 ay içerisinde ama işin aslını öğrenecem bilen birinden. Ben de ikilemde kaldım.

Ne diye röntgen çektiler ki kesin artı para almak içindir.:31:

devlet hastanesi olduğundan öyle bekleme süresi varmış diye duydum ama ne kadar yanlış bilmiyorum. Bence de saçma.. hasta hakları denen bişey var. zaten randevumun da günü geçti. Özel muayene para ile olduğu için ancak orada tedavi olabilirmişim 6 ay içerisinde ama işin aslını öğrenecem bilen birinden. Ben de ikilemde kaldım.

Ne diye röntgen çektiler ki kesin artı para almak içindir.:31:

valla çekilmemiz lazımmış bende bilmiyorum ki canım ikna edildik işte, kandırmanın adı ikna etmek oldu bu yüzyılda,:27::27:
geçmiş olsun bu arada

Son düzenleme:
Back