ya aslınd ebn buraya yazsam bişiler içim rahatlar en azından..
psikologtan randevuyu aldım.cuma günü 1.30
bir alt kata indim.bir anda yüreğimdeki acı gözyaşı oldu gözlerime doldu.pencereye yaslanıp ağlamaya başladım.benim burada olmam sebeb olanlar hayatlarını yaşarken vicdanları rahat gezerken ben bir psikologun kapısındayım...hem ağladım hemde o an orada bulunmama sebeb anlayışsız babama,ruh hastası anneme ve pislik diye andığım eski sevgili şerrefsizine lanetler yağdırdım...
ben bu değildim,o insanlar bnm psilojimi bozdu!ama onlar dışarıda ve ben buraya gelmek zorunda kaldım bu yüzden onları hiç hiç affetmeyeceğim...
şu son 6ayda hayatımda o kadar çok şey değişti ki.4 yıl sonra sevdim tekrar ama başka bir kızla yattı bunu utanmadan bana söyledi telefonda ve askere gitti...
(bkz: edecek küfür bulamamak)
k bakmayın ama ben bu yüzden askerlere saygı duyamıyorum.çünkü acısı hala içimdedir.ama kendime kızıyorum demekki insanları iyi tanıyamıyorum...
hayatımda çok şey değişti görüntümde..o kısa siyah saçlarım artık uzadı.ve sarıya boyatttım.ve sonra yüzüm parçalandı.kaza olarak meydanda yere yuvarlandım ve yüzümün sağ tarafı yara bere oldu dudak patladı.1 hafta hareketsiz yattım..yüüzmün şişmmesi için yüzüme konulan ama ellerimle tutmayacak kadar soğuk olan o buz torbasını yüzüme bastırıken acıyı daha bir hissettim!.ailemin aslında aile olmadığını ne kadar ilgisiz oldukalrını gördüm.onlardan bir adım daha uzaklaştım.yüzüm parçlandığında yanımda olmasını istediğim bir kişi vardı.ama hiç haketmeyebn birisi çok eski bir aşkın külleri..ama hiç umurunda değilim.neyse boşver.biraz dağınık anltıyorum çünkü özgür kaldım aylar sonra ve içimde biriken şeyleri anlatmak istiyorum..blogum sana yazmayı öyle özledim ki...niye tutsaktım?kim bu deli kız zincir vurabilir ki dimi ama vurdular yüzümdeki gülücüğü çaldılar...o utanmaz bana giderken birisi olacak seni takip edecek şimdi sen bu acıyla bnm hakkımda bişiler yazmaya falan kalkarsın dedi.bu ne utanmazlık yaa
o yaptığın rezillikten sonra dahada arkandan ağlamamı bekliyorsun?dur sen ne diyordun?
bkz: edecek küfür bulamamak
değil yazılarıma konu cümlelerimde bir özne bile olmayacaksın,olmadında zaten,çünkü sen o kadar değeri olan bir insan değilsin..
sırf o kişi beni takip edecek die uzun br süre yazmadım.sustum.sonra geri döndüm.ama ben bunu kaldırcakmıyım.düşündüm
"aman boşver yoksay onun varlığını"
ama olmuyor...
"her an ensemde onun soğuk nefesini hissettim"
bende yeni baştan üye olmayı yeni baştan yazmayı seçtim.diğer üyeliğide kapattım.artık bol bol takip ederbeni :)
neyse geçelim onu artık.dediğim gibi sil baştan geldim.biliyormusun şu 6 ayda gerçekten çok değiştim.şuan arkdşlarım evleniyor evlenmeyenler bile en az 1 yıllık mutlu bir ilişkileri var.ben hala sap oğlıu sap.ama nie böle olduğunu buldum.çünkü ben sevgilim olsun diye çıktım.yani karşımdakii nsaları hiç sevmedim bile...secdikerimde zaten iki kişiydiler.ama öyle bir iki kişiki.tamamen birbirine ters karekterler.biri sağcı biri solcu,biri nazımcı biri necip fazılcı.ama ikisininde ortak özelliği var.ahlak diye naralar atıp soluğu bir karaköy sermayesinin altında aldılar.hayır kızmıyorum.onlar yaptıklarını günah yada ahlaksızlık olarak sayıp utanç duymuyorlarsa ben mi utanç duyacağım?
ve bir ortak özellik daha ikiside sorunlu tiplerdi.aileleri çevreleriyle sorunluydular.bense onların bu yönlerini sevdim.kendimce onlara yardımcı olmaya çalıştım.öss zamanı psikolog olmayı çok isterdim.sorunları içinde zayıf kalmış insanlara yardım etmekti hayalim.
ve bende bunu yapmak istedim.ama ben zararlı çıktım.iyi niyetim ters tepti ve suçlu ben oldum.bunu bana yolda yani otobüste bir arkdşım farkettirdi.ya sen napmışsın ikiside böyle kişilerse sen tabi mutlu olmazsın sen kendine böyle bir görev yüklemişsin ama bu yanlış!yarım insandan bir sonuç çıkmaz.sen tam senin gibi olan bir insanla birlikte olmalısın dedi.doğru çok çok haklıydı.ve böylece bnm teb molası meyvelerini vermeye başladı.teb molası?hee en yakın arkdşımın aşka ara verdiğim için bulduğu benzetme ve cık die oturdu bana :) fakat halen daha bu mola devam ediyor.çünkü örneği gözümün önünde bana bu teb molasını bulan arkdşım 1 yıldır rüya gibi bir aşk yaşıyor.ve onunla tanıştığında onu kapı gibi çarpmış :) o öly ediyor.eminim bnmkiside beni dolap beygiri gibi çarpacak