- 27 Haziran 2008
- 384
- 37
- 35
sende şu an kendi psikolojimi buldum.
hele bazı cümleler yakaladımki aynen benim düşündüklerim.
birincisi teomanın şarkısını yazmışsın ya. o şarkıyı ben de ayrıldıktan sonra yazmıştım.
artı aynı şekilde aldatıldım. çok güvendiğim ahlak naraları atan biri tarafından.
şu da benim aklıma takılan bir şey, arkadaşlarım genelde evlenmeyi planlıyorlar,
ciddi ilişkileri var,
5senelik ilişkisi olan var,
ben hala günübirlik ilişkiler yaşayan bir kız...
bir de demişsin ya seveceğim kişiyle çıkmıyorum diye,
ben de öyleyim.
bir arkadaşımın yorumuydu bana karşı, avını seçiyorsun ona odaklanıp tavlıyorsun sonra da bitiyor.
hiç cidden severek başlamadın demişti.
belki de doğrudur...
senle aynı şeyden muzdaripiz..bende çevremdeki kız ardkşlarımın mutlu birilşkileri olduğunu bnmse hala bir baltaya sap olamamı düşündükçe üzülüyorum.onlar yapıyor bereceriy eee mutlu oluyord ben nie mutlu olamıyorum die düşünüyorum.... :çok üzgünüm:
biliyormusun buradaki destek ve geçen zaman acımı dindirdi aslında.fakat ben onun askerden geldikten sonra tekrar hayatıma girmesi yada onuna karşılaşmaktan korkuyorum çünkü yakın sayılır evlerimiz...
ben nie gerçekten sevemedim gerçi yukarıda yazmıştım hep ruh hastası adamlrı buldum die.bir hatam bu oldu.bir hatamda şu:
sevgili olmak için sevgili buldum.aslında sevegilik ciddi bir iş ama ben etrafımdaki kızlarda var bende nie yok die beni sevdini söyleyen adamla çıktım 17 yaş cahilliği ile.. :çok üzgünüm: fakat o kişi ne yaptı?benim düüncelerimi önemseden annesine söledi.gelecek yıl evleniyoruz falan dedi( bir zahmet bana da fikrimi sorsaydı :enbuyukkk: )
sonuç 1 ay sonra postaladım.
ve bir hata daha.bakın davul bile dengi denginedir.fakat ben ne yaptım.bnm kültürümden çok uzak ve benden 7 yaş büyük biriyle çıktım geçen yaz.
kızlar kulağınıza bir küpe olsun erkeler belli bir yaştan -22-23- gibi sonra çok yargılayacı,
"ya ne gezecekmişiz ben gördüm gerek yokboşuna heyacalanma ben biliyordum anlatmana gerek yok tarzı ifadelerle insanı bin pişman ediyorlar.ve birde o yaşta bir erkek malum cinselik konusu.sizden beklentileri başka oluyor.hatta o kişi bana aynı evde yaşamayı falan teklif etti bende bana uymaz dedim ve kapının önüne koyuldum.. ama iykide koymuş yerimseniben
aslında geçmii hatırlamam bir nevi iyi oluyor.onun yaptıklarını unutmuyorum ve kendime dersler çıkarıyorum.bir seviye daha olgunlaşıyorum yerimseniben ve yeni bir aşk ihtimaline karşı bu sefer çok daha uyanık olacağım :asigim:
Son düzenleme: