Aminnn inşallah kuzumAmin insallah saglikli hayirli ve gonlumuzdeki evlatlar olsun
Sıkma canını . Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin evladını..Hiç deme canım ben bunu bile yaptırmıyacaktım takdir Allah'tan
Aminn inşallah kuzum ne gelirse Allah'tanSıkma canını . Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin evladını..
abla ma da oyle demislerdi pek anlamam ama ensesi kalin demislerdi ensesi kalin olan engelli oluyo demisler cok aglamisti cok dua etmisti dogdu sapasaglam gayet saglikliSelam kızlar 17 haftalık gebeyim 11. Haftada ikili test yaptırdım ense kalınlığı 1.80 çıktı kombine risk 279 çıktı diğeri ikili test 171 çıktı yaş riski 1.1013 trisomy 13/18+ NT 1.10000 fbhcg 146 3.39 düzeltilmiş Mom Papp-A 1.46 0,77 çıktı risklimi sonuçlarım doktor biraz riskli dediyardım edin nolur ense kalınlığı iyi mi
Böyle şeyler duyunca çok mutlu oluyorum sağlıkla kucağıma alayımabla ma da oyle demislerdi pek anlamam ama ensesi kalin demislerdi ensesi kalin olan engelli oluyo demisler cok aglamisti cok dua etmisti dogdu sapasaglam gayet saglikli
aminnn insAllahBöyle şeyler duyunca çok mutlu oluyorum sağlıkla kucağıma alayım
Sizin sinir olmanızın bir anlamı yok neyse ki. Cahil cahil yorumlar gelse ve onu ciddiye alsa okuyan daha mı iyi?Böyle cevaplara o kadar sinir oluyorum ki yeter ya bi gidin insanların moralinibozmayın daha fazla insan bazen cevabı bılsede dertleşmek ister azcık empati yapın
Sizin sinir olmanızın bir anlamı yok neyse ki. Cahil cahil yorumlar gelse ve onu ciddiye alsa okuyan daha mı iyi?
Doktor bir şey söylemiştir, gerek görülürse başka doktora gidilir, yine içe sinmezse 3. doktora vs.
Dertleşmek isteyen sıkıntısını yazar ve dertleşmek için açtım der, değerleri yazıp mesleklerinin ne olduğu belli olmayan insanlara riskli mi diye sormaz.
Okuduğunu anlamayana öyle gelebilir tabii, ancak ben o şekilde yazmamıştım. Anlayana kadar okuyabilirsiniz, sonuçta kaçtığı yok cümlelerin. Daha fazla alıntı yapmayın rica ederim. Alıntı yaparsanız gerçekten anlamada sıkıntınız olduğuna inanacağım.İşte burda üslup devreye giriyor yanlış üslup doğru sözün celladıdır diye güzel bir söz var. Bebeğinin saglıklı olmama ihtimali olan üzgün bir anneye 2. doktora git burda niye yazıyorsun cümlesi kusura bakmayın ama çok kabaca.
İnşallah kuzum e gelirse Allah'tanCanım kardeşime %60 down sendorumu riski var demişlerdi anneme aldırması için doktorlar ne baskı yaptı ama annem aldırmadı ne gelirse allahtan dir deyip sonuç sapasağlam bir çocuk oldu şükürler olsun ki doktorları dinlememiş annem sende gönlünü ferah tut sağlıklıdır inşallah minnak
Sende hamilesin bu testi yaptırdın mı benden 1 hafta fazlasınCanım kardeşime %60 down sendorumu riski var demişlerdi anneme aldırması için doktorlar ne baskı yaptı ama annem aldırmadı ne gelirse allahtan dir deyip sonuç sapasağlam bir çocuk oldu şükürler olsun ki doktorları dinlememiş annem sende gönlünü ferah tut sağlıklıdır inşallah minnak
Hayır canım ne olursa olsun diyip yaptırmadım yüce Rabbim ne verirse başımın üstünde yeri varSende hamilesin bu testi yaptırdın mı benden 1 hafta fazlasın
Bende yaptırmıcaktım dr ısrar ettiHayır canım ne olursa olsun diyip yaptırmadım yüce Rabbim ne verirse başımın üstünde yeri var
Çok teşekkür ederim canımAnlamıyorum canım ama doktorlarda yanıla bilir ikinci bir görüşte almanızda fayda var sağsalim kucağınıza almanız dileğiyle
Keşke yaptirmasaydin kuzum neyse sen içini ferah tut detaylıda anlaşılır zatenBende yaptırmıcaktım dr ısrar etti
Detaylı yaptırmıcam dr önerdi kabul etmedim Rabbim den geliyo gelenKeşke yaptirmasaydin kuzum neyse sen içini ferah tut detaylıda anlaşılır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?