Söylemiş demek kolay burda 100 insanda söylese insan inanmak istediğine inanıyoDoktor söylemiş, burada doktor olmayan insanların ne yazdığının önemi mi var?
Çok kafanıza takıldıysa keşke 2. bir doktora gitseydiniz.
Söylemiş demek kolay burda 100 insanda söylese insan inanmak istediğine inanıyo
Duanda bulundur kuzumah kuzum.. inan bilgim yok.. yoksa yardımcı olmayı çok isterdim
Allah razı olsunHic bilmiom ama netten baktim.
Yüzbin gebeliğin incelendiği bir çalışmada, 11.haftada ölçülen ortalama ense kalınlığı 1,2 mm den, 13+6 haftada 1.9mm ye yükselmiştir. Genel olarak ense kalınlığı (NT) 3mm den fazla olduğunda patolojik olarak kabul edilir. Ense kalınlığı ölçümünde ultrasonografi yapılırken dikkat edilmesi gereken diğer bir durum da bebeğe ait nazal yani burun kemiğinin gözlenmesi
Galiba 22 23.haftada tam saglikli birseyler söyleyebiliyormus doktor.4lu testte saglikli oldugunu öğrenen bir anne de baska siteye yazmış.Ins bir seyi yoktur.Uzme kendini Allah a sığın ins saglikla gelir bebisinAllah razı olsuniyi olur inşallah
İnşallah kuzumGaliba 22 23.haftada tam saglikli birseyler söyleyebiliyormus doktor.4lu testte saglikli oldugunu öğrenen bir anne de baska siteye yazmış.Ins bir seyi yoktur.Uzme kendini Allah a sığın ins saglikla gelir bebisin
Ense kalinligini her doktor iyi ölcemedigi icin gunumuzde herkese riskli deniliyo ve masallah saglikli bebekler doguyorSelam kızlar 17 haftalık gebeyim 11. Haftada ikili test yaptırdım ense kalınlığı 1.80 çıktı kombine risk 279 çıktı diğeri ikili test 171 çıktı yaş riski 1.1013 trisomy 13/18+ NT 1.10000 fbhcg 146 3.39 düzeltilmiş Mom Papp-A 1.46 0,77 çıktı risklimi sonuçlarım doktor biraz riskli dediyardım edin nolur ense kalınlığı iyi mi
İnşallah kuzum dediğin gibidirEnse kalinligini her doktor iyi ölcemedigi icin gunumuzde herkese riskli deniliyo ve masallah saglikli bebekler doguyor
Hic caninizi sikmayin bebeginizi kucaginiza almadan stres yapmayin her doktor ense kalinligini olcemiyo maalesef biraz arastrma yapabilirsiniz yorumlari okuyabilirsiniz cok kisi dogduktan sonra saglikli bebekler aldi kucagina insallah saglikla da kucaginiza alirsiniz bugunlerinizi stresle yipratmayin gebeliginizin tadini cikarinİnşallah kuzum dediğin gibidir
Böyle cevaplara o kadar sinir oluyorum ki yeter ya bi gidin insanların moralinibozmayın daha fazla insan bazen cevabı bılsede dertleşmek ister azcık empati yapınDoktor söylemiş, burada doktor olmayan insanların ne yazdığının önemi mi var?
Çok kafanıza takıldıysa keşke 2. bir doktora gitseydiniz.
İnşallah kuzum sağlıkla gelsin hepsi tevekkül ediyorumHic caninizi sikmayin bebeginizi kucaginiza almadan stres yapmayin her doktor ense kalinligini olcemiyo maalesef biraz arastrma yapabilirsiniz yorumlari okuyabilirsiniz cok kisi dogduktan sonra saglikli bebekler aldi kucagina insallah saglikla da kucaginiza alirsiniz bugunlerinizi stresle yipratmayin gebeliginizin tadini cikarin
Hiç deme canım ben bunu bile yaptırmıyacaktım takdir Allah'tanriskli çıkıp anneyi 9 ay strese sokan şu testlerin sonucunda riskli doğan bebek gerçekten duymadım.. skma canını birşey yoktur ..
Bende başına gelen böyle olan vardır dertleşmek için konu açtımBöyle cevaplara o kadar sinir oluyorum ki yeter ya bi gidin insanların moralinibozmayın daha fazla insan bazen cevabı bılsede dertleşmek ister azcık empati yapın
Amin insallah saglikli hayirli ve gonlumuzdeki evlatlar olsunİnşallah kuzum sağlıkla gelsin hepsi tevekkül ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?