açılmamış lucrin var elimde

Kayra

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
4.104
19
318
Eskişehir
kızlar ben eskişehirde ikamet ediyorum. ayın 18 gibi de istanbula tedaviye gidiyorum. yani eskişehir de yada istanbulda ihtiyacı olan birilerine vermek isterim. istanbuldada hiçbiryeri bilmediğim için memorial hastanesine gelmek kaydıyla. çünkü ilacı kargo almıyor. eskişehir yada istanbulda olan arkadaşlarımız varsa onlara vereyim.2 kutu var elimde ücret istemiyorum

Son düzenleme:
Canım ben ankarada oturuyorum ben alabilirim 5. denemem olacak ne kadar

Kargoyla gönderebilirsin ben ödeyebilirim Allah razı olsun saol ben adresi veririm

kargo ilaçları almıyor. ayrıca benim dışarı çıkabilecek vaktim olmuyor. kızım var. baştada ondan eskişehir yada istanbul yazdım.

öyle olur 18 haziran gibi istanbulda olacağım. okmeydanı memorial hastanesinde. tel numaranı özelden yazarsan ben sana haber veririm. gittiğim günü. biliyorsun adet olunca gideceğim. şimdiden tam tarih bilmiyorum.eskişehirde tanıdığın biri yokmu.

Eskişehirde yok ama ıstanbulda var özelden numaramı yazıyorum verebilirseniz çok makbule geçer

kimsenin ihtiyacı yok galiba

kayracım biliyosun ben 13 haziranda gelecem nasip olursada........doktor o ilacı verir mi vermez mibilemiyorum..........yoksa aslında ben isterim........çünki maddi açıdan çok ihtiyacım var.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…