- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
Valla canım bunlar hassas konular o yüzden sinsi fikir verememYa hepimiz yeri geliyor ‘karar senin , şöyle yap böyle yap’ diyoruz da ; biz Türk toplumu olarak 30 yaşında da olsak, evli değilsek hala bir birey gibi kendi kararlarımızı veremiyoruz . Yani öyle aileyi boşvermek bizim topluma uymuyor ...
Aile yapısını bilmediğimiz için de konu sahibine ‘istemiyorum’ de gitsin demekte istemiyorum :/ 15 yaşında kapandığına göre ailesi bunu hoş karşılamayacak zihniyette . Belki anneyi önce işlemek gerek ; ya da misal veriyorum pek anlamam ama yavaş yavaş sinyal verseniz ; eğer türban takıyorsanız şal ve daha bol bağlamak gibi filan ?
Hiç biri fayda etmiyorsa, depresyon numarası yapın . Ay bilemedim :/ M e g g bi bak şuraya bulursun sen birşey
Aile yapısı baskıcıysa kendi ayakları üzerinde durana kadar idare etmesini ondan sonra istediği şekilde yaşamasını önerebilirim yalnızca.
Çünkü şu an başınabuyruk davranırsa psikolojik baskı görebilir hayatı olumsuz etkilenebilir diye düşünüyorum aile yapısına bağlı biraz da.