- 16 Temmuz 2013
- 96
- 2
-
- Konu Sahibi kardelen6060
ben varımmmhemde iki kere sancısız açılmasız(2 cm açılmam vardı ikisindede yok sayılır) suni sancıyla doğum yaptım biri tam 39 haftalıkken biri 38+4 de.sırf doktorumun nöbetine denk gelmek için bu şekilde doğurdum.her ikisinde sabahtan hastaneye gittim 10 gibi takıldı serum.ilkinde sancı tutmadı tam 12 saat sancısız bekledim akşam 10 da sancım gelmeye başladı gece 3.45de de doğurdum.
ikincisinde öğlen 2 gibi hafif hafif başladı sancılar 6.30 da da doğum yaptım.ilk doğumum zordu ama ikincisi kolaydı.
neden bilmiyorumben suni sancıyı seviyorum.üçüncü doğumumda aynı yöntemi tercih etmeyi düşünüyorum.
teşekkr ederim ya azda olsa içim rahatladı 24 saat sancı çeken var diyorlar iyice tırsıyorum bende. bir günüm kaldı inş. kolayca doğururum.
allah hayrlı ömürler versin bebişlerine
slm kızlar
ben 40+4 günlük hamileyim doğum belirtilerinden hiçbiri yok 3 güne kadar bebiş gelmezse suni sancı vericek dr. açılması olmadan suni sancıyla normal doğum yapan varmı çokmu zor oluyor tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Belki sana cevap vermekte geç kaldım ama diğer arkadaşlarımın bilmesini istiyorum bende 40+4 te normal doğum yaptım o gün aynı hastanede bir arkadaşım daha doğum yaptı 0 sancı ve açılmayla geldi tam 2 saat sonra suni sancı sayesinde bebeğini kucağına aldı onun 2. Doğumu o yüzden kolay oldu benimde ilk doğumumdu suni sancı takıldıktan 6 saat sonra doğdu iyi düşünün iyi olsun sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğiyle
slm kızlar
ben 40+4 günlük hamileyim doğum belirtilerinden hiçbiri yok 3 güne kadar bebiş gelmezse suni sancı vericek dr. açılması olmadan suni sancıyla normal doğum yapan varmı çokmu zor oluyor tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim