alemsiniz ya :) çok hoşuma gitti yorumun :)) aklımda tutcam bunu :) ben de zaten kendimi öyle rahatlatıyorum , çok kötü bişey mi yapıyorum sanki diye , saolTesettürlü olmak yada olmamak senin tercihin. Açılman çok kötü birşey değil. Kötü birşey de yapmıyorsun yani ailenin yıkılıp üzüleceği kadar. Sanki evden kaçtın. Açıl bacım saçların güneş görsün
canım tşk ederim , sonucu size de haber vericem , dua edinnnAllah ile senin arandaki şeye ailen dahil kimseyi katma. Annen baban istiyor diye kapanıp Allah'ı kandıracak halin yok.
Tesettür insanın beynindedir, ne açıklar var kapalıdan daha az dikkat çeken mütevazı, ne kapalılar var sahne sanatçısı gibi.
Velhasılı kim ne diyebilir? Aç, yarın bir gün hazır hisseder kapanmak istersen Allah için kapanırsın.
böyle cevaplar görmek tahmin ettiğinizden daha çok rahatlatıyor , yanlış birşey yapmadığımı zaten biliyorum ama yalnız hissediyordum saolun kızlarİçinden ne geliyorsa onu yap, baş senin örtü senin. Baskıyla ne açılınır ne de kapanılır. Başı açık olan şeytan değil, başı kapalı olan melek değil. Açılırsan açıl, şalını yırtarsa da yırtsın yaksın, eninde sonunda alışırlar. Bunda ağlanacak sızlanacak ne var bilmiyorum ve bana başkasının örtüsü üzerinden gurur duymak acayip saçma geliyor.
İnsanlar da 3 gün bile konuşmaz emin ol, taze dedikodu bulur onunla uğraşılar.
Ben de ailenin istemediği bi adamla evlenmek istiyorsun da konuyu açamıyorsun sanarak girdim konuya hahah
Sanırım 31 yaşındasınız -konu sahibi 24 yaşındaMerhaba, sen Allahın ayetinde emrettiği şeyi yapmışsın.
şimdi ise şeytanla mücadele ediyorsun ve savaşı kaybetmek üzeresin. Neden açılmak istiyorsun seni vesveselediği şey nedir şeytanın hadi gel çözelim bu konuyu yavrum. doğru yolu bulmuşsun kaybetme imanını
rumAllah ile senin arandaki şeye ailen dahil kimseyi katma. Annen baban istiyor diye kapanıp Allah'ı kandıracak halin yok.
Tesettür insanın beynindedir, ne açıklar var kapalıdan daha az dikkat çeken mütevazı, ne kapalılar var sahne sanatçısı gibi.
Velhasılı kim ne diyebilir? Aç, yarın bir gün hazır hisseder kapanmak istersen Allah için kapanırsın.
:))))))) hangisi beter bilemedimmİçinden ne geliyorsa onu yap, baş senin örtü senin. Baskıyla ne açılınır ne de kapanılır. Başı açık olan şeytan değil, başı kapalı olan melek değil. Açılırsan açıl, şalını yırtarsa da yırtsın yaksın, eninde sonunda alışırlar. Bunda ağlanacak sızlanacak ne var bilmiyorum ve bana başkasının örtüsü üzerinden gurur duymak acayip saçma geliyor.
İnsanlar da 3 gün bile konuşmaz emin ol, taze dedikodu bulur onunla uğraşılar.
Ben de ailenin istemediği bi adamla evlenmek istiyorsun da konuyu açamıyorsun sanarak girdim konuya hahah
öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederimmMerhaba, sen Allahın ayetinde emrettiği şeyi yapmışsın.
şimdi ise şeytanla mücadele ediyorsun ve savaşı kaybetmek üzeresin. Neden açılmak istiyorsun seni vesveselediği şey nedir şeytanın hadi gel çözelim bu konuyu yavrum. doğru yolu bulmuşsun kaybetme imanını
Sanırım 31 yaşındasınız -konu sahibi 24 yaşında
. Yavrum demişsiniz sizi 50 yaşında falan sanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?