Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yanlışlıkla yazı dilini değiştirmiş olabilir misiniz? Latin harflerinden başka bir şey gelirse yazıda öyle abuk sabuk karakterler belirebilir, onu kontrol edin. Aklıma bu geldi.
bu kadar geç cevap verdiğim için özür dilerim bilmiyorumkismile ama kimse yorum yapmaz sandım..gece ödevime içindeikler kısmını hazırlamak için uğraşırken tuhaf bişi yapmıstım hala nasıl yaptım bilmiyorum gecenin bi yarısı otur sinirden ağla filan derken bilgisaarı yeniden çalıştı yaptım olmadı yine açtığım her word belgesi bozuk çıkıyordu akannehir nese ağlarken herşeyi deneyim dedim herşeye bastım tek tek düzelmişti çok şükür ödevimi eksiksiz teslim ettim :lepi: ve 100 aldım :lepi: :lepi: şimdi uğraştım bulmaya çalıştım arkadaşlara yardımcı olur diye word sayfasında girişte paragraf kısmında tümünü gözter diye tuhaf bi simge var ona basmıştım başıma musallat olmuştu :roflol: tekrar basınca düzeliyo:roflol: