• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acillllllll gündelik temizlik işi arıyorum

SEDEF46

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
343
3
118
İstanbul
Istanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir.... Acillllll güvenilir ailelerden cevap bekliyorum .... referans verebilirim ...

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE YAPILIR ACİLLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM REFERANS VEREBİLİRİM ... acillllllllll 0539 347 06 21

5 yıldır gündelik temizliğe gidiyorum cep numaram sabit ihtiyaç halinde dönüş yaparsınız 0539 347 06 21 ayrıca temizliğe gittiğim kişilerle iletişime geçebilirsiniz

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE YAPILIR ACİLLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM REFERANS VEREBİLİRİM ... acillllllllll 0539 347 06 21

Back