Acillllll....!!!

eslim aymina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
119
15
68
30
Arkadaşlar ben 3 ay boyunca diane 35 drajeyi kullanmak durumundayım polikistik over sendromu yüzünden. doktor bana bu hapı yazdığında 3 ay kullan sonra gel dedi bende hemen o gün hapı kullanmaya başladım ve o günlerde benim hastalanmama yakın günlerdi. neyse ben hapı hiç ara vermeden 1.5 ay kullandım ve halada kullanmaya devam ediyorum lakin bu süre zarfında ben lekelenmede de dahil hiç adet olmadım ve bu beni endişelendirmeye başladı. ama doktorum ara vermemi isteseydi söylerdi diye düşünüyorum yani size sormak istediğim benim gibi olan var mı yani benim adet görmemem normal mi?

Hiç ara vermeden mi kullandınız?
Adetle birlikte başlayıp 21.gününe kadar kullanılır ve bırakınca bir kaç gün içinde adet olunması beklenir.

Doktoruna gidip danışsana canım neden ihmal ediyorsun ki?
adamı sürekli sürekli rahatsız etmek istemiyorum başka doktorlara sordum 1i bıraktıysan adet olursun dedi diğeri de ilacı kullanırken de olursun dedi ama kimse ilacı ara vermeden kullanmam doğru mu söylemedi

Hiç ara vermeden doğum kontrol hapı kullanılmaz
haklısın galiba arkadaşım ama ben bilmiyordum ve hiç ara vermeden 1.5 ay hiç ara vermeden kullandım öğrenince de şimdi ara verdim ama doğru mu yaptım bilmiyorum eğer doğru olanı buysa 1.5 ay boşuna mı ara vermeden kullandım bir zararı olmaz inşallah...

21 Gün kullan bırak. âdet olmayı bekle.. 5 Gün içinde olursun. Sonra adetin 5 günü tekrar başla. İlaç kutusunun içinde kullanım talimatı var neden okumadın?

21 Gün kullan bırak. âdet olmayı bekle.. 5 Gün içinde olursun. Sonra adetin 5 günü tekrar başla. İlaç kutusunun içinde kullanım talimatı var neden okumadın?
okudum ama doktorum 3 ay boyunca kullan deyince aralıksız kullanmam gerekiyor sandım ve hiç ara vermedim. şimdi ara verdim bakalım adet olacak mıyım.

Bugün hastalandım ve çok tuhaf birşey oldu sabahtan beri hafif hafif kramplar şeklinde sancı bastırıyordu ve ben lavabodan çıktıktan sonra bir pıhtı düştü sandım tekrar lavaboya girdiğimde onun bir pıhtı değil de et parçası olduğunu gördüm bu nedir sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…