Acilllll yardm kime ameliyat olcam karar veremiyorum

farfarella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
59
8
İnsan araştırdıkça daha da kafası karışıyor.Acil göğüs büyütme ameliyatı olmalıyım ama hala kime olacagıma karar veremedım.Bu ameliyatı tunç tiryaki, teoman dogan,Barıs cakıra olan arkadaslar lütfen deneyimlerinizi paylasın.Fikirleriniz cok önemli.

bende dusunuyorum ama bıraz zaman var
benım dr.hazır bayan bı dr.ayarladım ama 1-2 yılı bulur ne guzel sen hemen olacaksın :)
ne kadara yapıyorlar canım amelıyatı??

Ben tunç tiryakiyle görüştüm gayet ikna edici ve kendinden emindi.Zaten basarılı bır doktor oldugunu biliyodum ama fiyatı biraz yüksek geldi bana.3500 euro cnm.

evet banada aynı fıyatı verdı dr. ama sıkı bır pazarlık ettım yarıya ındı :KK70:

sımdı borclarımı bıraz hafıfletmeyı beklıyorum hemen gıdıcem yoksa :)

Merhaba, ben gecen hafta ameliyat oldum ve saydiginiz doktorlala bende gorustum. Maalesef ben ikna olmadim sizler gibi ve fiyat'dan ziyade benim icin onemli olan doktorun;

1. devlet hastanesinde tecrubesinin cok fazla olmasi cunku devlet hastanelerinde estetik ameliyatlar kaza sonucu, yanik sonucu meydana gelmis problemlerin duzeltilmesi soz konusu. bu durumda tecrube demek. ayrica devlet hastanesinde calisanlar cok fazla arastirma yapmalari gerekiyor. buda yeni bilgi demek.

2. profesor olmasi gerekiyor. genc doktorlara gu-ven-mi-yo-rum cogu zaman bizi pazarlamaci gibi kandiriyorlar. hele boyle cok konusan herseyi ben biliyorum havasina giren doktorlardan KACIIIIN! ameliyat olsun cebin dolsun.

3. amerika'daki butun konferanslara gidip bu isin yeni tekniklerini takip etmesi onemli ayni zamanda uluslar arasi yayinlari olmali.

4. Sececeginiz doktordan memnun en az bir kisi tanidiginiz olmali. Yoksa doktorunuza guvenmek cok zor olabilir. Ayrica doktorlar ameliyat esnasinda size bir suru kagit imzalatiyorlar, riskler olursa bizim mesuliyetimiz degil diye. Sececeginiz doktorun bu risklerde yaninda olacak kadar karakterli bir doktor olmasina onem verin.

ben ameliyat oldugum doktorumdan cok memnun kaldim, kendisi numune devlet hastanesinde gorevli profesor. dilerseniz ozel'den bana mesaj atarsaniz ismini veririm ama yani gercekci olmaniz gerekiyor, psikolojiniz normal olmali yoksa ameliyat etmez sizi ona gore benden soylemesi hehe.

Merhaba, ben gecen hafta ameliyat oldum ve saydiginiz doktorlala bende gorustum. Maalesef ben ikna olmadim sizler gibi ve fiyat'dan ziyade benim icin onemli olan doktorun;

1. devlet hastanesinde tecrubesinin cok fazla olmasi cunku devlet hastanelerinde estetik ameliyatlar kaza sonucu, yanik sonucu meydana gelmis problemlerin duzeltilmesi soz konusu. bu durumda tecrube demek. ayrica devlet hastanesinde calisanlar cok fazla arastirma yapmalari gerekiyor. buda yeni bilgi demek.

2. profesor olmasi gerekiyor. genc doktorlara gu-ven-mi-yo-rum cogu zaman bizi pazarlamaci gibi kandiriyorlar. hele boyle cok konusan herseyi ben biliyorum havasina giren doktorlardan KACIIIIN! ameliyat olsun cebin dolsun.

3. amerika'daki butun konferanslara gidip bu isin yeni tekniklerini takip etmesi onemli ayni zamanda uluslar arasi yayinlari olmali.

4. Sececeginiz doktordan memnun en az bir kisi tanidiginiz olmali. Yoksa doktorunuza guvenmek cok zor olabilir. Ayrica doktorlar ameliyat esnasinda size bir suru kagit imzalatiyorlar, riskler olursa bizim mesuliyetimiz degil diye. Sececeginiz doktorun bu risklerde yaninda olacak kadar karakterli bir doktor olmasina onem verin.

ben ameliyat oldugum doktorumdan cok memnun kaldim, kendisi numune devlet hastanesinde gorevli profesor. dilerseniz ozel'den bana mesaj atarsaniz ismini veririm ama yani gercekci olmaniz gerekiyor, psikolojiniz normal olmali yoksa ameliyat etmez sizi ona gore benden soylemesi hehe.

Ozgurgirl ameliyatla ilgili biraz bilgi veririmisin kas üstü kasaltı kac cc oldugu bir de ücretini de yazabilirsen memnun olurum. Dr ismini bana özelden yazarmısın. teşekkürler.

canım sadece gorusmeye gıttım fıyat 3500 euro verdı bısey kabul etmıs degılım henuz.Bencede pahalı geldı onun ıcın arastırmalarıma devam edıyorum hem doktor hemde fıyat ıcın.

valla ben suana kadar 3 doktorla görüstüm 7200-7700 tl cıvarı soledı hepsı.benım ıstedıgım teknık dual plan acaba bu yöntemmı pahalı yoksa hepsimi bu cıvarlarda anlamadım.Bir doktorda 5000 tl ıstedı ama onun yontemı baska guvenemedım o yuzden.Offf karısık ısler valla bakalım nolcak.

Arkadaşlar bende çok doktor ile görüştüm bu işin ortalama fıyatı 5000_7000 cıvarı
bence oncelıkle doktora karar verın içinize yatan doktor olması onemlı

ben göğüs için tuğrul turanla görüştüm ama vazgeçtim nedenide hem burun yaptırıcak olmam hemde tuğrul beyin yuvarlak ve kasüstü demesinden dolayı...
burun için onur eroldan başkasını düşünmedim bile bu yüzden göğsümüde o yapıcak inşallah..

canım imzalatılan kağıtlarla ilgili bilgim yoktu. nasıl yani, nasıl doktor bunlar ya?? herkes mi imzalatıyor bunu yoksa bazı doktorlar mı? bilgi veriri misin?

X