Merhaba, ben gecen hafta ameliyat oldum ve saydiginiz doktorlala bende gorustum. Maalesef ben ikna olmadim sizler gibi ve fiyat'dan ziyade benim icin onemli olan doktorun;
1. devlet hastanesinde tecrubesinin cok fazla olmasi cunku devlet hastanelerinde estetik ameliyatlar kaza sonucu, yanik sonucu meydana gelmis problemlerin duzeltilmesi soz konusu. bu durumda tecrube demek. ayrica devlet hastanesinde calisanlar cok fazla arastirma yapmalari gerekiyor. buda yeni bilgi demek.
2. profesor olmasi gerekiyor. genc doktorlara gu-ven-mi-yo-rum cogu zaman bizi pazarlamaci gibi kandiriyorlar. hele boyle cok konusan herseyi ben biliyorum havasina giren doktorlardan KACIIIIN! ameliyat olsun cebin dolsun.
3. amerika'daki butun konferanslara gidip bu isin yeni tekniklerini takip etmesi onemli ayni zamanda uluslar arasi yayinlari olmali.
4. Sececeginiz doktordan memnun en az bir kisi tanidiginiz olmali. Yoksa doktorunuza guvenmek cok zor olabilir. Ayrica doktorlar ameliyat esnasinda size bir suru kagit imzalatiyorlar, riskler olursa bizim mesuliyetimiz degil diye. Sececeginiz doktorun bu risklerde yaninda olacak kadar karakterli bir doktor olmasina onem verin.
ben ameliyat oldugum doktorumdan cok memnun kaldim, kendisi numune devlet hastanesinde gorevli profesor. dilerseniz ozel'den bana mesaj atarsaniz ismini veririm ama yani gercekci olmaniz gerekiyor, psikolojiniz normal olmali yoksa ameliyat etmez sizi ona gore benden soylemesi hehe.