arkadaşlar
25 mayıs son sat tarihim 26 haziran beta hcg sonucum 465,9 çıktı 29 haziran da 1294,5 çıktı doktor keseyi göremedi ve boş gebelik veye dış gebelik olabilir dedi keseyi göremeyip değerleri yükselen varmı lütfen yardımcı olunnnnnn
arkadaşlar
25 mayıs son sat tarihim 26 haziran beta hcg sonucum 465,9 çıktı 29 haziran da 1294,5 çıktı doktor keseyi göremedi ve boş gebelik veye dış gebelik olabilir dedi keseyi göremeyip değerleri yükselen varmı lütfen yardımcı olunnnnnn
benim 1329 cıkmıstı bebk daha cok kucuk oldugu için gorunmez demişlerdi bana suan nerdeyse 12.haftalık olcam halen gorunmedi bebegim karnımdan baktıkıgında gorunmuyo bos karnımın içi muayene sırasınds gorunuyor ancak baska doktorada gtmenı tavsıye ederim ben ogrendiğimde 5 haftalık filanmış
arkadaşlar
tatlım içini ferah tut.1500 ün üstünde olursa görünebiliyor kese.benim hep vajinal ultrasonda görünmüştü.İnşallah kese görünür ve meleğine kavuşursun canım.Allah a emanet ol.
canım hem boş gebelik hem dış gebelik geçirmiş biri olarak şu anda gülüyorum doktoruna bir kere hangi doktora gidersen git 1500 den önce vajinal olarak bakıldığında görülmez ki 1500 de karından bile görülmez karından görülebilmesi için bile en az 4500 olması gerekir o değerin sakın ha kendini sıkıp stres yapma bebeğini etkileme elini karnına koy geç televizyonun karşısına canını sıkma bazen böyle düşüncesiz doktorlar olabiliyor yapacak bişey yok ama lütfen üzülme olurmu yarın güzel haberle döneceksin ben inanıyorum :)
canım merak etme rahat ol.ulturasona erken girmişin.ben 15 gün sonra girmiştim ayrıca günüm bir hafta geçtikten sonra kan değerlerim yükseldi 1000 oldu.
arkadaşlar
değerlerin olması gereken şekilde rtmış iki katından fazla sayıya ulaşmış merak etme. inşallah herşey yolundadır belkide geç döllenmiştirkese görünmesi için çok erken