slm arkadaşlar aylardır yazdıklarınızı okuyorum biçok derdime ışık oldunuz inanın tüm bebek bekleyenler dualarım hepimiz için lütfen yardım edin bana ben doğum kontrol hapıyla korunuyordum ve çokta düzenliydi 16 nisan-13 mayıs-11 haziran ve ardından eşimin yoğun ısrarı ve benimde artık 2.çocuğu istemem üzere 24 haziranda ilacı baraktım ve 28 haziranda yeniden 3 günlük bi bitiş kanaması oldu ve bugün hala hastalanmadım ama tüm gebelik belirtileri taşıyorum baş dönmesi ağrısı bulantı kanımın alt kısmı şiş aniden kalkmalarda sancılar kafayı yicem nezaman test yapmalıyım(((
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
acilllll yardım hamilemiyim
- Konu Sahibi subutay
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben adetim bittikten 2 gün snr idrar testi yaptım onda hamileliğim çıktı.daha snr da beta hcg yaptırdım ordada netleşti hamileliğim cnm.yani üstüne görmüşüm.üstelik 2 haftalık hamileydim ve 2 testtede pozitif çıktı.bence hemen yap gözükme ihtimali çok yüksek.ayrıca benim arkadaşlarım arasında doğum kontrol hapını bıraktığı gün hamile kalan çok arkadaşım var.neden sende öle olmayasın
ben adetim bittikten 2 gün snr idrar testi yaptım onda hamileliğim çıktı.daha snr da beta hcg yaptırdım ordada netleşti hamileliğim cnm.yani üstüne görmüşüm.üstelik 2 haftalık hamileydim ve 2 testtede pozitif çıktı.bence hemen yap gözükme ihtimali çok yüksek.ayrıca benim arkadaşlarım arasında doğum kontrol hapını bıraktığı gün hamile kalan çok arkadaşım var.neden sende öle olmayasın
canım adetinde ki tuhaflık neydi de test yapma ihtiyacı hissettin?
şimdi doğrumu anlamışım anlamadım
son adet tarihinin ilk günü 28 haziran ve sen 3 gün oldun ve bittin öylemi yani şuanda
son adet tarihinin ilk gününden saymaya başlarsak 33.gün yani 3 gün önce filan adet olman gerekiyodu
bu verilere bakınca evet hamilesin gibi görünüyor ama testler negatif
bekle derim canım ben yumurtlama zamanın sonhaftada olabilir yani herşey olabilir
ama arkadaşlarında dediği gibi hapı bırakıp o ay hamile kalmak biraz zor
son adet tarihinin ilk günü 28 haziran ve sen 3 gün oldun ve bittin öylemi yani şuanda
son adet tarihinin ilk gününden saymaya başlarsak 33.gün yani 3 gün önce filan adet olman gerekiyodu
bekle derim canım ben yumurtlama zamanın sonhaftada olabilir yani herşey olabilir
şimdi doğrumu anlamışım anlamadım
evet canım ama ben ilacı yarım bıraktım ben 10 gün içip kestiğim için 28 haziranda yine 3 günlük bi kanamam oldu ondan önceki 11 haziran bi önceki ise 13 mayıs
inşallah bi sonraki ayda hamile kalırsın bu kadar üzülme
saol cnm ama ne biliyim ya hissediyorum sanki ben hamileyim hala umudum var çok garip