Test gözükmüyorBi bakarmisiniz testime.
Test gözükmüyor
Tamam cnn teşekkür ederimBence de kan vermelisin canım var gibi gözüküyor ☺
Bence de kan vermelisin canım var gibi gözüküyor ☺
Tm cnn teşekkürlerKan ver istersen canımm
Silik çıksa da hamile olabilirsin diyolar ama en iyisi kan vermek inşallah hamilesindirTm cnn teşekkürler
cnm.nasılsın nevar neyokTest gözükmüyor ☺
12 sinde foto attım pik diye dusunduk hepımız 13 yıne cıft cızgı. 14 u T daha koyu. Ne bu sızcecnm.nasılsın nevar neyok
Yumurtan catlamdigi icinmi böyle acaba12 sinde foto attım pik diye dusunduk hepımız 13 yıne cıft cızgı. 14 u T daha koyu. Ne bu sızce
İyilik kuzum sen de ne bar ne yok ? Regl günüm bütün gelmesin diye dua ediyorumcnm.nasılsın nevar neyok
Bende daha var.regle ama.umudum yok beb buay rahim filmi çekecemİyilik kuzum sen de ne bar ne yok ? Regl günüm bütün gelmesin diye dua ediyorum
Bılmıyorum ben de anlamadım kii ya da T daha koyu mu olması gerekıyor acaba .Yumurtan catlamdigi icinmi böyle acaba
Bende daha var.regle ama.umudum yok beb buay rahim filmi çekecem
[/QUOTEbenim de umudum yok ama umut etmeden de olmuyorRahim filmi tüpler için mi çekiliyodu
eşite veya birtik koyu olabilir ama senin gayet 3gunde koyi birazdaha takipet belki çatlamadiBılmıyorum ben de anlamadım kii ya da T daha koyu mu olması gerekıyor acaba .
Tamam tesekkurler :)eşite veya birtik koyu olabilir ama senin gayet 3gunde koyi birazdaha takipet belki çatlamadi
Ben daha doktora hiç gitmedim , 25 ine randevu aldım bakalımevt doktor tuplere bakacak
Sen cektirmedinmi hic
hayırlısi olsunBen daha doktora hiç gitmedim , 25 ine randevu aldım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?