- 9 Nisan 2024
- 20
- 4
- 1
- 21
- Konu Sahibi sjsjsjsjsjdj
Merhaba kızlar nerden başlasam bilmiyorum ama eşim sürekli ilişki sırasında başka kadınlardan bahsetmemi istiyor buna yakınlarım arkadaşlarım dahi çok büyük tepki koymama rağmen her neyse buna ayak uydurdum ağzından bişeyler almak için ve ondan daha çok nefret etmek için.Gecenlerde arkadaşım ile karşılaştık evimin önünde eşim gördü ve aynı akşam ilişkiye girmek istedi tam ondan bahsedecken tartışma çıkardım sonra neyse birkaç gün normale döndü geçen akşam da küçükken yengem anneme yardım etmeye geldi tayt giymişti paltonun altına çıkardı içligi göründü diye bu tür şeylerden gerçekten bıktım okadar nefret ediyorum okadar bıktım ki tüm ortamımı bozdum kimseyle görüşmek istemiyorum kuzenlerim gelmek istiyorlar bana sürekli bişey uyduruyorum gelmemeleri için eskiden çok güzel olduğumu düşünürdüm her aynanın karşına gittiğimde aşkla bakıyorum kendime suanda herkes öyle düşünüyor ama ben artık her aynaya baktığımda eski beni görmüyorum kendimden nefret eder oldum hiç bir şey yapasım gelmiyor artık neden böyle oluyor neden yapıyor bunu