• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acillll yardımmmmmm :((

denizderinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
183
8
38
Bayanlarrr mayısta düğünüm var ve hala kuaför bulamadım izmirde olup yardım edecek var mı ??? :(((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bayanlarrr mayısta düğünüm var ve hala kuaför bulamadım izmirde olup yardım edecek var mı ??? :(((

benimde haziranda var bende kuaför ayarladım henüz:52::52::52:

bucada kuaför vicdan var orası çok güzel saç makyaj yapıyo bi bak derim

Bazen çok lüks bir yerdense bir mahalle kuaförü bile çok güzel işler cikarabiliyor. Eğer bütçeniz uygunsa bir provaya gidin derim ( asıl saç prova ile kesinlikle aynı olmaz ama benzeri oluyor bunu da soyleyeyim:) ) bide yakınlarınizinda aynı kuaforden aynı saatlerde cikabilmesi önemli benim sözümde bu yüzden çok zorlandik. Hayırlısı olsun

Bazen çok lüks bir yerdense bir mahalle kuaförü bile çok güzel işler cikarabiliyor. Eğer bütçeniz uygunsa bir provaya gidin derim ( asıl saç prova ile kesinlikle aynı olmaz ama benzeri oluyor bunu da soyleyeyim:) ) bide yakınlarınizinda aynı kuaforden aynı saatlerde cikabilmesi önemli benim sözümde bu yüzden çok zorlandik. Hayırlısı olsun

Canım benim teşekkür ederim. Zaten bu gidişle mahrlle kuaförüne kalıcam çünkü heryer dolmaya başlamış bileee :(( yakınlara başka kuaför ayarlandı bi ben kaldım :D o nasıl işse artık

Canım benim teşekkür ederim. Zaten bu gidişle mahrlle kuaförüne kalıcam çünkü heryer dolmaya başlamış bileee :(( yakınlara başka kuaför ayarlandı bi ben kaldım :D o nasıl işse artık

Hep öyle olur ama yine de en güzel sen olacaksın merak etme :34:

Canım fiyatları nedir geçrçekten iyi biryer mi

Vala kayınvalidem almıstı randevu o ödedi htrlamıyorum cok fiyatını ama galiba 120 flndı 3 yıl önce netten bak istersen ama senin gnünde boşmudur blmiyorum çokgüzel benim cogu arkadasım orda yaptırdı herkeste memnun olmasa kmseye tavsiye etmem

Son düzenleme:
Back