• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acillll yardımcı olur musunuz 😢😢😢

Elifseyid

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
187
87
98
27
Hanımlar şimdi ben 4 ayım bitti 5 aylık evliyim. Bebek istiyoruz fakat bir türlü olmadı. Ve en son 9 Kasım da adet oldum 14 ü bitti ben 15 inden itibaren gün aşırı ilişkiye girdim. Yumurtlama dönemim 30 günde bir hesaplayack olursak 23 üne denk geliyordu o zaman da hiç ara vermeden gün aşırı yaptım. Ve su an adetime 6 gün var yani 8 inde olmam lazım inşallah olmam da 😢 şimdi benim kasıklarım çok agırıyor ve midem bulanıyor basım da dönüyor arada bir ama halsizlik yok bende ve uyuyamıyorum. Ama göğüslerim agırıyor öyle çok değil ama dokununca acıyor. Agır iş yapınca dün hemen kaşıklarıma adet gibi sancı attı. Ve bacaklarım belim agırıyo heveslenmek de istemiyorum. Ama sizce hamile olabilir myiim ? Adete 6 gün var bugünü saymasak 5 kaldı. Sizce belirtiler normal mi ? Ve akıntım var sarı renkte Ama bugün beyaz akıntı vardı iç çamaşırımda. Yardımcı olur musunuz kan testinde varsa çıkar mı ????

^^ 5 ayda hemen olmadı dıye uzulme en saglıklı ınsan bıle 1 yıl korunmasa da bebek sahıbı olmayabılıyo ^^ yumurtlama donemı erken yada gec olabılır ılla o sure ıcınde olcak dıye bısey yok :))yumurtlama takıbı yapıyodum bı ara benımkı adetten 5 gun sonra pozıtıf cıkmıstı ovulasyon testım .. bı ara da adet olcam dıye bekledıgımde yumurtlama donemımmıs geç kalmıs misal o zaman geç adet olmustum. .. sarı akıntı enfeksıyon belırtısı de olabılır. kokusu yoksa sorun olmaz da. adet gecıkmesınden sonra bakman ve test yapman daha ıyı olur canım benım ^^ hamıleysen bıle kı bu kımyasal gebelıkse yanı yumurta dollenıyo ama embrıyo olmuyo bı kac gunluk adet gecıkmesı sonrası adet goruyomussun gıbı sonlanıyo sonra duşükle karıstırılıyo bu olay erken testte ogrenıldıgı ıcın . bunu her ınsan yasadıgından doktorlar o yuzden adet gecıkmenızden sonrakı haftalarda bakın dıye uyarıyolar :KK9: hakkımızda hayırlısı olsun :KK3: azcık sabret :P sen yıne de agır işler yapma bıraz dınlenmelı yasa 1 hafta tatıl gıbı dusun ^^ ınsallah hepımız cocuk sahıbı oluruz ^^
Hanımlar şimdi ben 4 ayım bitti 5 aylık evliyim. Bebek istiyoruz fakat bir türlü olmadı. Ve en son 9 Kasım da adet oldum 14 ü bitti ben 15 inden itibaren gün aşırı ilişkiye girdim. Yumurtlama dönemim 30 günde bir hesaplayack olursak 23 üne denk geliyordu o zaman da hiç ara vermeden gün aşırı yaptım. Ve su an adetime 6 gün var yani 8 inde olmam lazım inşallah olmam da 😢 şimdi benim kasıklarım çok agırıyor ve midem bulanıyor basım da dönüyor arada bir ama halsizlik yok bende ve uyuyamıyorum. Ama göğüslerim agırıyor öyle çok değil ama dokununca acıyor. Agır iş yapınca dün hemen kaşıklarıma adet gibi sancı attı. Ve bacaklarım belim agırıyo heveslenmek de istemiyorum. Ama sizce hamile olabilir myiim ? Adete 6 gün var bugünü saymasak 5 kaldı. Sizce belirtiler normal mi ? Ve akıntım var sarı renkte Ama bugün beyaz akıntı vardı iç çamaşırımda. Yardımcı olur musunuz kan testinde varsa çıkar mı ????

^^ 5 ayda hemen olmadı dıye uzulme en saglıklı ınsan bıle 1 yıl korunmasa da bebek sahıbı olmayabılıyo ^^ yumurtlama donemı erken yada gec olabılır ılla o sure ıcınde olcak dıye bısey yok :))yumurtlama takıbı yapıyodum bı ara benımkı adetten 5 gun sonra pozıtıf cıkmıstı ovulasyon testım .. bı ara da adet olcam dıye bekledıgımde yumurtlama donemımmıs geç kalmıs misal o zaman geç adet olmustum. .. sarı akıntı enfeksıyon belırtısı de olabılır. kokusu yoksa sorun olmaz da. adet gecıkmesınden sonra bakman ve test yapman daha ıyı olur canım benım ^^ hamıleysen bıle kı bu kımyasal gebelıkse yanı yumurta dollenıyo ama embrıyo olmuyo bı kac gunluk adet gecıkmesı sonrası adet goruyomussun gıbı sonlanıyo sonra duşükle karıstırılıyo bu olay erken testte ogrenıldıgı ıcın . bunu her ınsan yasadıgından doktorlar o yuzden adet gecıkmenızden sonrakı haftalarda bakın dıye uyarıyolar :KK9: hakkımızda hayırlısı olsun :KK3: azcık sabret :p sen yıne de agır işler yapma bıraz dınlenmelı yasa 1 hafta tatıl gıbı dusun ^^ ınsallah hepımız cocuk sahıbı oluruz ^^
Ya teşekkür ederim inşallah oluruz ama bilmiyorum olmayadabilirim. Çok duygusalım bgün sabahtan beri aglıyorum durduk yere. Acaba hamile olan ve bu belirtileri yaşayan var mı ❤️

Bildiğim araştırdığım kadar bu kadar erken bu belirtiler olmaz psikolojik olabilir stres yapma

Ama bu sefer tutmus olabilme ihtimalini düşünüyorum biraz yüksek çünkü hiç aksatmadım. Bilmiyorum belki de psikolojik olabilir

Iki hamileligimide adete 6 gün varken normal gebelik testiyle ogrendim ilki sağlıksız gebelikti şimdiki inşallah sağlıklıdır ayrıca daha çok yeni sabir biraz bu kadar kafaya takma 😐 adet olursanda eşinde sende doktora gözün bir.sene diyenleri dinlemeyin ben beklemiş olsaydım sorunları yeni öğrenmiş olacaktım artık eskisi gibi değil yediğimiz içtiğimiz hersey etkiliyor ilk baş doktor muayenesinden geçip bi sorun yoksa sabırla beklemek gerekiyor hakkında hayırlısı olsun

Yaşınız çok büyük değilse acele etmeyin biraz iki kişi olmanın tadını çıkarın ☺️Yinede Rabbim nasip etsin inşallah,belirtiler psikolojik değilse hamile olabilirsiniz🌹

Iki hamileligimide adete 6 gün varken normal gebelik testiyle ogrendim ilki sağlıksız gebelikti şimdiki inşallah sağlıklıdır ayrıca daha çok yeni sabir biraz bu kadar kafaya takma 😐 adet olursanda eşinde sende doktora gözün bir.sene diyenleri dinlemeyin ben beklemiş olsaydım sorunları yeni öğrenmiş olacaktım artık eskisi gibi değil yediğimiz içtiğimiz hersey etkiliyor ilk baş doktor muayenesinden geçip bi sorun yoksa sabırla beklemek gerekiyor hakkında hayırlısı olsun
Ya öyledir muhakkak inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın. Ama göründük geçen ay. Eşimde bende hiç bir sıkıntımız yoktu Benin yumurtalıklarım iyi çalışıyor dedi ama neden olmadığını bilmiyorum

Ya öyledir muhakkak inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın. Ama göründük geçen ay. Eşimde bende hiç bir sıkıntımız yoktu Benin yumurtalıklarım iyi çalışıyor dedi ama neden olmadığını bilmiyorum

Ozaman zamana bırakacaksın kısmeti ne zaman sa o zaman gelecek emin ol çok stres yapma gerçekten etkiliyor bana böyle dediklerinde yapamıyorum deyince olmuyor diyordum bu ay doktor yumurtalıkların gelişmemiş adet olunca gel dedi bu ayda şansım.yok dedik hiç aklıma bebek konusu gelmedi düzenli ilişki yaşamadım ıliskiden sonra saatlerce yatmadım direk wc ye gittim çok rahattım sonra bi baktım hamileyim 😁

Yaaaa evet 😂 bende bu ay öyleydim ama işte adet yaklaşınca böyle oluyorum 😂😂😂 aklıma gelmiyor değill sende belirtiler nelerdi 🥰

Canım benim biraz daha dayan ağır kaldırma kendine dikkat et tabiki hamile olabilirsin ama sabret hemen çıkmaz

Bende dayanıyorum ama sabırsızlanıyor insan işte 😌. Çok üzülürüm diye de bilmek istemiyorum dua edin de hayırlısıyla olurum hamile

Back