Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım. Silik de olsa çok güzel görünüyor. Hayırlı olsun
Olabilir tabi beklemek en iyisiheves kirmis olmim da kuruma cizgisi gibi geldi tabii ki dilerim ki vardir gonlunuze gire versin allahim ins![]()
zaten daha varmis regl gununuze tekrar yaoarsiniz..ins ben yaniliyorumdurOlabilir tabu
Olabilir tabi beklemek en iyisi
Aynen gectikten snra bitane dha test ypar atarm buraya:) olursa snrasnda gderm tsekkurlerBana var gibi geldi adet gününüz geçince 1 hafta sonra gidin hastaneye hem keseyi görürsünüz
Hayrlisi olsun:) tesekkurlerzaten daha varmis regl gununuze tekrar yaoarsiniz..ins ben yaniliyorumdur![]()
İlk 5-10 dk içinde ciktiysa gebeliktir gönlünüzce olsun inşallah
Dorduncu dakikada cektim bu resmi, emin olamiyrum yinede cok silikİlk 5-10 dk içinde ciktiysa gebeliktir gönlünüzce olsun inşallah![]()
Öyleyse bence gebelik ihtimaliniz yüksekDorduncu dakikada cektim bu resmi, emin olamiyrum yinede cok silik
AYNI TESTTEN 5 GÜN KALA YAPMIŞTIM BENDE AYNI BÖLEYDİ .. 1 GÜN SONRA YAPTIĞIM DA Bİ TIK DAHA KOYULAŞMIŞTI .. BÜYÜK İHTİMAL VARDIR .. YARIN TEKRARLA BENCE CNM :) İNŞALLAH VARDIR.
Daha adete var silik çıkması normalDorduncu dakikada cektim bu resmi, emin olamiyrum yinede cok silik