Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar sizce hamilemiyim reglime 9 gün kaldı psikolojim artık bozuldu 10 dakika içinde çıktı biri sabah ilk idrar diğer pembe başlıklı olan akşam idrarı
Eki Görüntüle 3531977 Arkadaşlar sizce hamilemiyim reglime 9 gün kaldı psikolojim artık bozuldu 10 dakika içinde çıktı biri sabah ilk idrar diğer pembe başlıklı olan akşam idrarı
Eki Görüntüle 3531977 Arkadaşlar sizce hamilemiyim reglime 9 gün kaldı psikolojim artık bozuldu 10 dakika içinde çıktı biri sabah ilk idrar diğer pembe başlıklı olan akşam idrarı
Bende aynı durumu yaşadım benim adetim 25 gün geçti tamam hamileyim dedim ama kuruma cizgisiymis üstelik 10 dk sonra belirmiş umudunu kırmak istemem ama adetin gecsin öyle test yap
Bende aynı durumu yaşadım benim adetim 25 gün geçti tamam hamileyim dedim ama kuruma cizgisiymis üstelik 10 dk sonra belirmiş umudunu kırmak istemem ama adetin gecsin öyle test yap