• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acillll....çatlama ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nilcelll

Hedef 60
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
599
673
648
Bursa
Dün gece çatlama ignesi oldum
Şuan ağrı vs hicbirsey yok.
Bu normalmi😭 tecrübeli olanlar acil yardim.
İğneyi hemşire arkadasim göbekten yaptı..doktor göbekten demişti.agrinin olmaması normalmi.
Evhammi yapıyorum ben?

Evham yapıyorsun. Benim tam 36 saat sonra ilişke verdiği saatte ağrıdı hep. Sadece 1 seferinde 34 saat sonra ağrıdı. Defalarca vuruldum.

Evham yapıyorsun. Benim tam 36 saat sonra ilişke verdiği saatte ağrıdı hep. Sadece 1 seferinde 34 saat sonra ağrıdı. Defalarca vuruldum.
Ben ilk bebeğimi dogumda kaybettim ve yıllarca o travmadan çıkamadım.
Şuan yeniden düşünüyorum ve ilkkez. İğne oldum dün gece saat 22.30 da.
4 yumurta var dedi doktor 2 tane 16cm cmve 18 cm 2tane
Hiçbir ağrı sızı yokya kalbim yerinden cikcak sanki
Göbekten yaptırdım,soldaki yumurtalar daha buyuk dedi Dr sol tarafrann yaptırdım:)))
Bu akşam ilişki önerdi ama ağrı sızı hicbirsey yok

Göbekten yaptırdım,soldaki yumurtalar daha buyuk dedi Dr sol tarafrann yaptırdım:)))
Önceki bu konunun aynısına da cevap vermiştim ben. Lütfen stres yapmayın çok güzel yumurta boyutlarınız ve sayısı. İnşallah güzel sonuç alırsınız. İlk evladınız da sizi cennette karşılar inşallah.

İğneyi hemşire arkadasim göbekten yaptı..doktor göbekten demişti.agrinin olmaması normalmi.
Evhammi yapıyorum ben?
normal canım bende çatlatma ignesi yaptım bendede hiç bir agrı yoktu hatta işe yaramadı diye de üzülüyordum içten içe ama şükür hamileyim darısı tüm bebek isteyenlere inşallah

benim dr um 18 mm yumurtayi yeterli gormemisti ve tedaviye basladik.. size iyi mi dedi peki?

Benim tam 38 saat sonra ciddi bi sekilde agridi bence bekleyin stress yapmayin bi yumurtam olusmus 18,93 mm simdi adetimi bekliyorum

Evhammi yapıyorum ben?
Bende 10 gün önce göbekten çatlama iğnesi yaptırmıştım, ve aynı soruyu bende sormuştum arkadaşlara. Yarın öğlen ağrınız olacaktır.

18 olgunlaşmış yumurtam vardı (tüp bebek) çatlatma iğnesinden sonra olan ağrım da gitmişti normal yani korkmayın..

normal canım bende çatlatma ignesi yaptım bendede hiç bir agrı yoktu hatta işe yaramadı diye de üzülüyordum içten içe ama şükür hamileyim darısı tüm bebek isteyenlere inşallah
Yelizzz nasıl gidiyor canım hamilelik 😊 senin belirtin varmıydı yada kaçıncı günü ne gibi bi belirtin vardı? Benim 10. Günü oldu hiç belirtim yok :(

Kizlar çok teşekkür ederim.
İçim rahatladı.
Karnımın içinde çok az bir ağrı var böyle adet olacakmis gibi.sanki karnımın içi morarmış gibi..
Bumu agri denilen

Yelizzz nasıl gidiyor canım hamilelik 😊 senin belirtin varmıydı yada kaçıncı günü ne gibi bi belirtin vardı? Benim 10. Günü oldu hiç belirtim yok :KK43:
klomen kullanırken hiç bi agrım falan olmamıştı çatlatma ignesini vurdugum 1 hafta içerisindede ne agrı ne bi belirti hç bişey yaşamadım ignenin işe yaramadıgını düşünüyordum hatta adet olunca hsg çektirecektim özelde sonra adet sancılarım başladı her an oldum olacagım diyordum akıntım fazlalaşmıştı bazen iç çamaşırımın ıslaklıgını adet oldum diye elimde orkitle wc ye gidiyordum o dereceydi normal adetim bitene kadar da bu sancıları yaşadım zaten adet geçtikten 2 gün sonra kan testinde hamile oldugumu ögrendim canım ara ara halen adet sancılarını yaşıyorum migde bulantısından ölüyorum ne yiyorum ne içiyorum suya limon sıkmadan içemiyorum günlük 1 ögün ile duruyorum hep açım ama yiyemiyorum :D

klomen kullanırken hiç bi agrım falan olmamıştı çatlatma ignesini vurdugum 1 hafta içerisindede ne agrı ne bi belirti hç bişey yaşamadım ignenin işe yaramadıgını düşünüyordum hatta adet olunca hsg çektirecektim özelde sonra adet sancılarım başladı her an oldum olacagım diyordum akıntım fazlalaşmıştı bazen iç çamaşırımın ıslaklıgını adet oldum diye elimde orkitle wc ye gidiyordum o dereceydi normal adetim bitene kadar da bu sancıları yaşadım zaten adet geçtikten 2 gün sonra kan testinde hamile oldugumu ögrendim canım ara ara halen adet sancılarını yaşıyorum migde bulantısından ölüyorum ne yiyorum ne içiyorum suya limon sıkmadan içemiyorum günlük 1 ögün ile duruyorum hep açım ama yiyemiyorum :KK70:
Mide bulantısı geçirmen talihsizlik olmuş, dayanacan artık yapacak bişey yok,aman bende hamile olayım her ağrıya sızıya razıyım 😊
Yani bir tek bat günü mü başladı ağrınız, öncesindede akıntı.

Mide bulantısı geçirmen talihsizlik olmuş, dayanacan artık yapacak bişey yok,aman bende hamile olayım her ağrıya sızıya razıyım 😊
Yani bir tek bat günü mü başladı ağrınız, öncesindede akıntı.
aynen öyle oda zaten ben normalde adete yakın akıntım fazla olurdu o belirtileri saymassam hiç bir belirtim yoktu yani

Herkeste belirti olmayabilir. Bu ignenin etki etmedigini gostermez. Ben de ayin 2 sinde vuruldum ve ertesi gun kasik agrim oldu bunun disinda baska belirtim olmadi. Hakkimizda hayirlisi olsun 15 gun beklicez valla beklemek suan cok zor sanki günler gecmiyor :dua::dua:

Benimde hiç ağrım olmadı çatlama iğnesinden sonra bazılarında olabiliyor muş İnşaALLAH çatlamıştır stres yapma

Back
X