Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk bebeğimi dogumda kaybettim ve yıllarca o travmadan çıkamadım.Evham yapıyorsun. Benim tam 36 saat sonra ilişke verdiği saatte ağrıdı hep. Sadece 1 seferinde 34 saat sonra ağrıdı. Defalarca vuruldum.
Önceki bu konunun aynısına da cevap vermiştim ben. Lütfen stres yapmayın çok güzel yumurta boyutlarınız ve sayısı. İnşallah güzel sonuç alırsınız. İlk evladınız da sizi cennette karşılar inşallah.Ben ilk bebeğimi dogumda kaybettim ve yıllarca o travmadan çıkamadım.
Şuan yeniden düşünüyorum ve ilkkez. İğne oldum dün gece saat 22.30 da.
4 yumurta var dedi doktor 2 tane 16cm cmve 18 cm 2tane
Hiçbir ağrı sızı yokya kalbim yerinden cikcak sanki
Göbekten yaptırdım,soldaki yumurtalar daha buyuk dedi Dr sol tarafrann yaptırdım:)))
Bu akşam ilişki önerdi ama ağrı sızı hicbirsey yok
normal canım bende çatlatma ignesi yaptım bendede hiç bir agrı yoktu hatta işe yaramadı diye de üzülüyordum içten içe ama şükür hamileyim darısı tüm bebek isteyenlere inşallahDün gece çatlama ignesi oldum
Şuan ağrı vs hicbirsey yok.
Bu normalmitecrübeli olanlar acil yardim.
İğneyi hemşire arkadasim göbekten yaptı..doktor göbekten demişti.agrinin olmaması normalmi.
Evhammi yapıyorum ben?
benim dr um 18 mm yumurtayi yeterli gormemisti ve tedaviye basladik.. size iyi mi dedi peki?Ben ilk bebeğimi dogumda kaybettim ve yıllarca o travmadan çıkamadım.
Şuan yeniden düşünüyorum ve ilkkez. İğne oldum dün gece saat 22.30 da.
4 yumurta var dedi doktor 2 tane 16cm cmve 18 cm 2tane
Hiçbir ağrı sızı yokya kalbim yerinden cikcak sanki
Göbekten yaptırdım,soldaki yumurtalar daha buyuk dedi Dr sol tarafrann yaptırdım:)))
Bu akşam ilişki önerdi ama ağrı sızı hicbirsey yok
Evet iyi dedi,çatlama ignesi verdibenim dr um 18 mm yumurtayi yeterli gormemisti ve tedaviye basladik.. size iyi mi dedi peki?
sizin adiniza sevindim. ben yurtdisinda yasiyorum. belli olmuyor bazi fikirleri burada dr larin farkli gibi.. ilacsiz ilk ay bakildi 18 mm. yeterli degil buyutmeliyiz dedi. femara verdi.Evet iyi dedi,çatlama ignesi verdi
Bende 10 gün önce göbekten çatlama iğnesi yaptırmıştım, ve aynı soruyu bende sormuştum arkadaşlara. Yarın öğlen ağrınız olacaktır.Dün gece çatlama ignesi oldum
Şuan ağrı vs hicbirsey yok.
Bu normalmitecrübeli olanlar acil yardim.
İğneyi hemşire arkadasim göbekten yaptı..doktor göbekten demişti.agrinin olmaması normalmi.
Evhammi yapıyorum ben?
Yelizzz nasıl gidiyor canım hamileliknormal canım bende çatlatma ignesi yaptım bendede hiç bir agrı yoktu hatta işe yaramadı diye de üzülüyordum içten içe ama şükür hamileyim darısı tüm bebek isteyenlere inşallah
klomen kullanırken hiç bi agrım falan olmamıştı çatlatma ignesini vurdugum 1 hafta içerisindede ne agrı ne bi belirti hç bişey yaşamadım ignenin işe yaramadıgını düşünüyordum hatta adet olunca hsg çektirecektim özelde sonra adet sancılarım başladı her an oldum olacagım diyordum akıntım fazlalaşmıştı bazen iç çamaşırımın ıslaklıgını adet oldum diye elimde orkitle wc ye gidiyordum o dereceydi normal adetim bitene kadar da bu sancıları yaşadım zaten adet geçtikten 2 gün sonra kan testinde hamile oldugumu ögrendim canım ara ara halen adet sancılarını yaşıyorum migde bulantısından ölüyorum ne yiyorum ne içiyorum suya limon sıkmadan içemiyorum günlük 1 ögün ile duruyorum hep açım ama yiyemiyorumYelizzz nasıl gidiyor canım hamileliksenin belirtin varmıydı yada kaçıncı günü ne gibi bi belirtin vardı? Benim 10. Günü oldu hiç belirtim yok
![]()
Mide bulantısı geçirmen talihsizlik olmuş, dayanacan artık yapacak bişey yok,aman bende hamile olayım her ağrıya sızıya razıyımklomen kullanırken hiç bi agrım falan olmamıştı çatlatma ignesini vurdugum 1 hafta içerisindede ne agrı ne bi belirti hç bişey yaşamadım ignenin işe yaramadıgını düşünüyordum hatta adet olunca hsg çektirecektim özelde sonra adet sancılarım başladı her an oldum olacagım diyordum akıntım fazlalaşmıştı bazen iç çamaşırımın ıslaklıgını adet oldum diye elimde orkitle wc ye gidiyordum o dereceydi normal adetim bitene kadar da bu sancıları yaşadım zaten adet geçtikten 2 gün sonra kan testinde hamile oldugumu ögrendim canım ara ara halen adet sancılarını yaşıyorum migde bulantısından ölüyorum ne yiyorum ne içiyorum suya limon sıkmadan içemiyorum günlük 1 ögün ile duruyorum hep açım ama yiyemiyorum![]()
aynen öyle oda zaten ben normalde adete yakın akıntım fazla olurdu o belirtileri saymassam hiç bir belirtim yoktu yaniMide bulantısı geçirmen talihsizlik olmuş, dayanacan artık yapacak bişey yok,aman bende hamile olayım her ağrıya sızıya razıyım
Yani bir tek bat günü mü başladı ağrınız, öncesindede akıntı.
Ay yelizzz bana umut oldun, Seni Seviyorumaynen öyle oda zaten ben normalde adete yakın akıntım fazla olurdu o belirtileri saymassam hiç bir belirtim yoktu yani