Gebeliğe Hazırlık Acilllk

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Baloglusunannesiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.180
788
123
34
Merhaba kızlar testi yaptım adetim 1 gün geçti test laboquick bu testi dün akşam üzeri yaptım bi test de Bugun sabah yaptım onda bisey çıkmadı ondan . Anlamadım bundan bu kadar net çıkıp ondan çıkmaması ilginç . Kan vermeye gideceğim ama bu şekilde hamilemiyim ????

Eklentiler

• 0CCB7DCB-2792-4ED1-98EE-E5396D9986E9.jpeg
    0CCB7DCB-2792-4ED1-98EE-E5396D9986E9.jpeg
    42,7 KB · Görüntüleme: 169
Merhaba kızlar testi yaptım adetim 1 gün geçti test laboquick bu testi dün akşam üzeri yaptım bi test de Bugun sabah yaptım onda bisey çıkmadı ondan . Anlamadım bundan bu kadar net çıkıp ondan çıkmaması ilginç . Kan vermeye gideceğim ama bu şekilde hamilemiyim ????
Gozun aydin hamilesin.silikte olsa ikinci cizgi varsa hamilesin

Hemen mi çıktı çizgi? Ben de aynı markanın ovülasyon testini kullanıyorum ilk yaptığımda çıkmıyo bi saatten sonra öyle bi çizgi çıkıyo o yüzden sordum. İnşallah hamilesindir sağlığıyla kucağına alırsın

Normal cnmm .. erken gebelik testi yanlış sonuç verdı geçen aylarda
tamam canım sağol ben de bakayım bu markaya. ben de ucuz bi test almıştım aslında yorumlar güzel ama ben anlamadım acaba benim testler mi bozuktu. kanda 74 çıkan beta aynı akşam idrarda silik bile çıkmadı. markası oncomed. Hala evde 7-8 tane var ama artık güvenemiyorum.

Hamilesin gibi görünüyor :) hakkında hayırlısı olsun. Laboquick güvenilir marka. İdrar tutma sürene sıvı tüketimine hatta yaptığın saate göre bile değişiyor idrardaki hcg, o yüzden telaşlanma. Vardır bebiş Allah’ın izniyle :)

Hamilesin gibi görünüyor :) hakkında hayırlısı olsun. Laboquick güvenilir marka. İdrar tutma sürene sıvı tüketimine hatta yaptığın saate göre bile değişiyor idrardaki hcg, o yüzden telaşlanma. Vardır bebiş Allah’ın izniyle :)
Canım alakasız olucak ama şey sormak istiyorum sana progestan la kan sulandırıcı coraspin aynı anda kullanılırmı sabah coraspin gece yatmadan öncede progestan icicem de

Tebrik ederm konu sahibesi hayırlısı olsun :KK70: minnos26 minnos26 sen ne durumdasın tatlım bu ayyy
napayım valla canım sabah akşam soğan suyu içiyorum. benim için hava hoş ta.. eşime gına geldi soğan kokusundan :KK70:
bi 10 gün korunacaktım sözde, onu bile yapmıyorum. soğan bitince civanperçemi içicem, bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş. kimyasal gebelik geçirenlere tavsiye ediyor zaten. bakalım sonuç alacak mıyım.. sen ne durumdasın?

Back