• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acilll

pollyan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
537
2
0
İstanbul
Merhabalar ben eşimin bilgisayarında gizli bir klasör ve içinde 38 resim buldum ama acamıyorum resimleri uzantısı .jpg_128x96 yazıyor yardım eder misinizzz

resmin üzerine gel sağ tıkla daha sonra birlikte aç seçeneğinden windows fotoğraf görüntüleyicisi ile aç.

Son düzenleyen: Moderatör:
bulunduğu klasörden kopyalayıp başka bir yerde açmayı dene

ya da fotoğrafın isminde ki .jpg den sonra ki kısmı sil öyle dene.

O zaman açılması için gereken ya program eksik yada flas dan felan aktardıysa flassız açmaz

Bence klasörü biyere kopyala olmazsa bilgisayarcılara gösterir açtırtmayı denersin

sen her halükarda o klasörü olduğu gibi bi flash belleğe kopyala ilk önce canım her ihtimale karşı elinde olsun

jpg uzantısı yanıltmak için konmuş olabilir. Klasöre sağ tıklayıp önce hani tür dosya olduğunu öğrenin. Sonra ona uygun programı buluruz.

JPG Windows Photo Viewer ile de açılır, piant ile de açılır, Microsoft Office Pictura Manager ile de açılır. Ama orjinal türü JPG olmayabilir.

Allah Allah, sanki normal JPG dosyası ile oynanmış gibi. Siz önce arkadaşların dediği gibi klasörü bir başka yere kopyalayın, ne olur ne olmaz, uğraşırken kaybetmeyelim. Bir de şu ihtimal var. Gizli dosya dediniz ya, normal dosyaların çalışması ile ilgili sistem dosyaları gizli dosya olarka tutulur. Yani bu bilgisayarın kendi yaptığı sistemsel birşeydir. Sistem dosyasını da açmak veya değiştirmek mümkün değildir. Bunlar sistem dosyaları olabilir, yani aklınıza geldiği türden tatsız bir durum olmayabilir.
Dosya isminde .'dan önceki kısmı aratın bilgisayarda. Bilgisayarınızdaki fotoğrafların sistem dosyaları ise ve hala o fotoğraflar bilgisayarınızda ise zaten hemen görürsünüz.

acabildm sonunda tskler kızlar

Allah Allah, sanki normal JPG dosyası ile oynanmış gibi. Siz önce arkadaşların dediği gibi klasörü bir başka yere kopyalayın, ne olur ne olmaz, uğraşırken kaybetmeyelim. Bir de şu ihtimal var. Gizli dosya dediniz ya, normal dosyaların çalışması ile ilgili sistem dosyaları gizli dosya olarka tutulur. Yani bu bilgisayarın kendi yaptığı sistemsel birşeydir. Sistem dosyasını da açmak veya değiştirmek mümkün değildir. Bunlar sistem dosyaları olabilir, yani aklınıza geldiği türden tatsız bir durum olmayabilir.
Dosya isminde .'dan önceki kısmı aratın bilgisayarda. Bilgisayarınızdaki fotoğrafların sistem dosyaları ise ve hala o fotoğraflar bilgisayarınızda ise zaten hemen görürsünüz.

Ben de her ihtimali düşünmeye çalışmıştım, siz o arada açmışsınız. Umarım tatsız birşey görmediniz.

Can sıkıcı bişey değildir inşallah merak ettim bende çookk

Back