- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
- Konu Sahibi Esseteacher
-
Canm ben de polip aldirdim. Korkma ayni gun icinde taburcu olursun. Agri yok aci yok. Uyutuyorlar zaten. Gebelikte dusuk tehlikesi yaratiyormus. Bir de orda bir et parcasi var yolu kapatiyor gibi dusun spermlerin onunde bir engel ve bu nedenle gebelige engel aslinda. Bana doktorum oyle demisti. Ha olur da gebelik olsa bile dusuk riski oluyormusMerhaba kizlar bununla.ilgili konu varmi telastan hic bakamadim ama.bilgisi olan yazabilirmi??
Doktorsan geldim simdi tum kan tahlillerim temiz cikti esiminkide oyle son bi muayene edeyim dedi doktor sonra polip var dedi. Ne oldugunu bilmiyorum tabi korktum. Kucuk olsa almazdim ama 11 cm dedi. Hamilelige engel degil ama yer kapliyor falan dedi. Aldirsam mi bu durumda olan kizlar lutfen yazinnnkizlik zari operayonuda gecirdim.bidaha korkuyorum.yine biseyler olmaktan...
Merhaba kizlar bununla.ilgili konu varmi telastan hic bakamadim ama.bilgisi olan yazabilirmi??
Doktordan geldim simdi tum kan tahlillerim temiz cikti esiminkide oyle son bi muayene edeyim dedi doktor sonra polip var dedi. Ne oldugunu bilmiyorum tabi korktum. Kucuk olsa almazdim ama 11 cm dedi. Hamilelige engel degil ama yer kapliyor falan dedi. Aldirsam mi bu durumda olan kizlar lutfen yazinnnkizlik zari operayonuda gecirdim.bidaha korkuyorum.yine biseyler olmaktan...
Off valla aglamaktan sisirdim.kendimi zatn korkuyorum boyle seylerden kizlik zarini bile zor aldirdim boyle bisey daha cikacagi aklima gelmezdiCanm ben de polip aldirdim. Korkma ayni gun icinde taburcu olursun. Agri yok aci yok. Uyutuyorlar zaten. Gebelikte dusuk tehlikesi yaratiyormus. Bir de orda bir et parcasi var yolu kapatiyor gibi dusun spermlerin onunde bir engel ve bu nedenle gebelige engel aslinda. Bana doktorum oyle demisti. Ha olur da gebelik olsa bile dusuk riski oluyormus
Ayyy dusuk olmasindansa aldirirm.ozaman yapolip biraz sıkıntı normalde et beni gibi bişey. zararsız
ama hamilelikte düşüğe yol açabilir
bayağı da büyükmüş
bende de varmış. histeroskopi mi ne onunla alınıyor
basit bir işlemmiş.
ben de yaptıracağım sanırım
Ayyy dusuk olmasindansa aldirirm.ozaman ya
Uyutucaz dedi gunu birlik yatis yapilicakmis bakalim ozel.sigortam karsilasin diye ugrasiyolr yoksa 4500 tl dedisedasyon ile yaptırırsın
ağrısı sancısı olan bişey değil bildiğim kadarıyla.
ben de randevu alıp doktora gideceğim.
ihmal ettim ama kaçış yok yaptırmak lazım
Uyutucaz dedi gunu birlik yatis yapilicakmis bakalim ozel.sigortam karsilasin diye ugrasiyolr yoksa 4500 tl dedi
Adet 3. Gunu gitmistim kan testlerimi ozman yapti sonclarinj yeni goturdum.herseh cok iyi dedi diger ay adet bitimi 10. Gunde gel bakalim dedi suan o gundeyim zaten dedim ozman muayene edeyim dedi direk polibi gordu
Cok sgll cnmmm ins atlatiriz bunlarida...çok sağol ve çok geçmiş olsun
bu süreci kolaylıkla geçirirsin umarım.
ne zaman alınacak polip in?
benim polip bi görünüp bi kayboluyor o yüzden doktorlar bir var bi yok diyorlar.
ben de senin gibi adetten sonraya randevu alayım
Aglama canm hic korktugun gbi degl. Bisey duymuyosun.. kizlik zarini neden aldirdin? 1 doktora daha git icin rahat etmesi icnOff valla aglamaktan sisirdim.kendimi zatn korkuyorum boyle seylerden kizlik zarini bile zor aldirdim boyle bisey daha cikacagi aklima gelmezdibaska doktora gitmeme gerek varmi peki varsa vardir yani doktorsa zatn bazi doktorlar almayalim.bazisi alalim taraftaridir dedi ama kucuk olsa bende almazdm buyuk dedi
Vajinusmustum 4 yillik evliyim.kalin oldugu icin yirtilmaz dediler onu aldilar aralik ayinda bu tur seylere cok korkuyorum.bide bu cikti simdiAglama canm hic korktugun gbi degl. Bisey duymuyosun.. kizlik zarini neden aldirdin? 1 doktora daha git icin rahat etmesi icn
Çok geçmiş olsun.. cnm insallah korktuğun gibi olmaz...!!Vajinusmustum 4 yillik evliyim.kalin oldugu icin yirtilmaz dediler onu aldilar aralik ayinda bu tur seylere cok korkuyorum.bide bu cikti simdiyarin baska hastaneye. Randevu aldim.bakalim o ne dicek
Cokkk sgll cnmm gecer insss budaÇok geçmiş olsun.. cnm insallah korktuğun gibi olmaz...!!
Canm ben de vajinismustum da neden 4 yil surdu ki erteledin mi ya uzuldum simdi. 1bucuk 2 ayda falan duzeldi benmki. Ameliyattan sonra iliskiye girmende sakinca oldu mu peki canin acidi mi?Vajinusmustum 4 yillik evliyim.kalin oldugu icin yirtilmaz dediler onu aldilar aralik ayinda bu tur seylere cok korkuyorum.bide bu cikti simdiyarin baska hastaneye. Randevu aldim.bakalim o ne dicek
Slm cnm 4 yil surdu cunku iyi bir doktor bulamadim gecmesi icin aralik ayinda biyer buldum cok sukur hem zarim kalinmjs onu aldilar hem 3 gunde terapiyle atlattim keske daha once karsima ciksalardi 4 yil bosuna beklemis oldum ama kismet buguneymis.. ameliyat 10 gunden sonra gecti 1 ay sonunda da terpiyle hic bisey duymadim orasi bos oldugu icin cok kolay oldu devamiCanm ben de vajinismustum da neden 4 yil surdu ki erteledin mi ya uzuldum simdi. 1bucuk 2 ayda falan duzeldi benmki. Ameliyattan sonra iliskiye girmende sakinca oldu mu peki canin acidi mi?
Anladm canm sevindim senin adina. O illeti yasayan bilir. Cok zor bi surecSlm cnm 4 yil surdu cunku iyi bir doktor bulamadim gecmesi icin aralik ayinda biyer buldum cok sukur hem zarim kalinmjs onu aldilar hem 3 gunde terapiyle atlattim keske daha once karsima ciksalardi 4 yil bosuna beklemis oldum ama kismet buguneymis.. ameliyat 10 gunden sonra gecti 1 ay sonunda da terpiyle hic bisey duymadim orasi bos oldugu icin cok kolay oldu devami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?