• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acilll yardımmm puregon 600 u kaç doz başladınız

historian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
1.404
0
116
Diğer
kızlar ben puregon600 kullanıyorum .
5haziranda adetimin 3. günü 75 dozla başladım.
başka arkadaşlarım gonalf450 kullanıyo ve 300 dozla başlıyo aradaki fark nedir acil yardım.
bu arada perşembe doktoruma gittim yumurtalar pek büyümemiş dozumu 100 e çıkardı.
peki bu işlem kaç gün daha sürer benim gibi olan var mı bilgileriniz paylaşırsanız sevinrim......ne zaman acaba yumurtalarım toplanır?:sinifsinif:

merhaba canım ..oncelıkle tedavın hayırlı olsun ..inşallah olumlu guzel sonuçlanır.. tup bebek tedavısınde ılaç dozu hastanın yumurtalık rezervıne ve yaşına gore degısıyor .. yanı herkeste farklı .. dr un dozları yumurta gelışımıne gore ayarlıyor ..kımıne az kımıne daha yuksek doz .. senınkı bana bıraz dusuk gıbı geldı genelde pko lularda yuksek doz kullanılmıyor ..yumurtalıklar fazla uyarılmasın dıye.. e 2 degerı onemlı bır deger .. genelde tedavının 5. 7. 9 . gunlerınde yapılıyor .. fazla cıkmaması gerek .. bence dr una hatırlat ıstersen .. genelde ıgneler 11 veya 12 gun dvam edıyor .. sonra toplama işlemı yapılıyor .. ayrıca genelde 7 .veya 8 .gunde yapılan orlagutran dıye bır ıgne var ..bu ıgne yumurtaları aynı boyda tutmaya yarıyor .. esen kal

sağol canım ben pkolu değilim ama yaşım 36.belki ondandır bilemiyorum.tedaviye başlamadan doktorum hormonlarıma bakmıştı ve bana sen galiba fazla ilaç kullanmak zorunda kalmayacaksın demişti.ben bu işten bişey anlamadım.

tam tersi cunku eger yas bu ise daha fazla doz baslamsi gerekiyordu demekki yumurtaliklarinda yeterli rezerv var
ayrica mecburen e2 ne bakiyordur eminmisin yani kan vermiyormusun kontrola gittiginde

canım demekki yumurta rezervlerin iyiymiş hormon degerlerine göre bunu anlayabilir ama tabiki yinede 75 çok az geldi bana genelde pkolu olanlarda kullanılan bir doz ...benimki yaşıma göre çok iyi degil direk gonal f 450 ile başlıyorum sonuna kadar 450 yapıyorum ancak oluyor .. ayrıca bu seferkinde bendede e2 ye herzaman bakmadı sanırım riskli oldugu durumları biliyorlar o yüzden sürekli bakılmayabiliyor çok endişelenme bence... hayırlısı olsun canım...

başka arkadaşlarım gonalf450 kullanıyo ve 300 dozla başlıyo aradaki fark nedir acil yardım.
bu arada perşembe doktoruma gittim yumurtalar pek büyümemiş dozumu 100 e çıkardı.
peki bu işlem kaç gün daha sürer benim gibi olan var mı bilgileriniz paylaşırsanız sevinrim......ne zaman acaba yumurtalarım toplanır?:sinifsinif:

ben 100 ile başladım son 3 gün 75e düşürdü dr.

teşekkürler kızlar yarın kontrolum var bakalım yumoşlar istenilen büyüklüğe gelmişler mi?dualarınız eksik etmeyin.

canım tedavin hayırlı olsun bende perşembe gün puregon 600 lük benşmkide ben 225 vuruyorum yarın kan ve usg var yaşım 29 dr sor bakalım benim arkadaşım 300 başladı sonra azattılar

slm ben merak ettım hangı hastaneye gıdıyorsun

Back