Bebek Beslenmesi acilll yardımmm :((( emzirme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysegul_h

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
21
1
86
İstanbul
kızlar lütfen yardım edin.. 3 aylık bebeğim var herşey güzel gidiyodu güzel emiyodu bebeğim ama 4.5 gündür emmiyo yani 3 veya 4 saatte bir emiyo oda hoppala yapa yapa yada yatarak koluma aldığım anda katılırcasına ağlıyo memeği bırakıcak mı acaba:? (( ne yapıcam ben yaa 15 günde 1 kilo alıyoduk şimdi 20 günde yarım kilo almışız

benim kızımda geçen ay öyle oldu buarada 4 aylık ağzında pamukçk olmuş ama görünürde bişi yokt boğaza yakın biyermiş ondan ağlıyomuş.belki seninkindede vardır bi kontrol et istersen

benim bıdık çok sık emiyo 1 saat filan arayla emziriyorum çok sıcak susuz kalmasın diye oyüzden acıkmışsa 15 dak eğer ölesineyse 5 dak emiyo bırakıyo sonra.seninki uzunmu emiyodu?eğer kızarma oluyosa yüzünde bide bacağını topluyosa emerken gazı vardır.onada bi takip et bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…