• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi acilll yardımmm :((( emzirme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysegul_h

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
21
1
86
İstanbul
kızlar lütfen yardım edin.. 3 aylık bebeğim var herşey güzel gidiyodu güzel emiyodu bebeğim ama 4.5 gündür emmiyo yani 3 veya 4 saatte bir emiyo oda hoppala yapa yapa yada yatarak koluma aldığım anda katılırcasına ağlıyo memeği bırakıcak mı acaba:? :((( ne yapıcam ben yaa 15 günde 1 kilo alıyoduk şimdi 20 günde yarım kilo almışız

benim kızımda geçen ay öyle oldu buarada 4 aylık ağzında pamukçk olmuş ama görünürde bişi yokt boğaza yakın biyermiş ondan ağlıyomuş.belki seninkindede vardır bi kontrol et istersen

benim bıdık çok sık emiyo 1 saat filan arayla emziriyorum çok sıcak susuz kalmasın diye oyüzden acıkmışsa 15 dak eğer ölesineyse 5 dak emiyo bırakıyo sonra.seninki uzunmu emiyodu?eğer kızarma oluyosa yüzünde bide bacağını topluyosa emerken gazı vardır.onada bi takip et bakalım.

Back